ITjunior

Programarea pentru copii – beneficii extrașcolare

cursdeprogramarecopii

Părinții ar trebui să decidă întotdeauna ce este mai bine pentru copilul lor, iar cursurile de programare pentru copii ar putea fi o modalitate pozitivă de a dezvolta abilități importante STEM- Stiință,Tehnologie, Inginerie și Matematică- într-un mediu sigur. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre modul în care funcționează ședințele de la IT Junior și despre modul în care predăm elemente fundamentale importante de matematică și alte abilități benefice la orice materie de la școală.

1. Matematica ascunsă

Ți s-a întâmplat vreodată să primești o oarecare rezistență de la copilul tău când i-ai cerut să nu mai joace jocuri video? Nu este un secret pasiunea copiilor pentru jocurile video, iar cursurile de programare pentru copii folosesc această pasiune în avantajul lor.

Chiar și în cursurile introductive pentru copii de până la șapte ani, îi învățăm să își programeze propria aplicație sau propriul joc video. La nivel de bază, copiii trebuie să își dezvolte dragostea de învățare, iar atașarea unui rezultat atât de minunat la munca lor grea este un mod excelent de a-i menține motivați.

Introducerea matematicii nu este facilă, iar ultimul lucru pe care orice profesor dorește să îl facă la cursurile de programare pentru copii este să nu asimileze cu placere informațiile. Cursurile de IT pentru copii  poate învăța tinerii despre lucruri precum numere întregi, vectori 3D și chiar trigonometrie printr-o modalitate pe care nici măcar nu o vor observa că este de fapt predarea matematicii.

2. Mentori extraordinari

Mentorii de la IT Junior sunt toți studenții la discipline precum informatică sau inginerie. Preferăm trainerii tineri, deoarece au atât experiență, cât și cunoștințe pentru a-i determina pe copii să înțeleagă programarea și amintirile de pe când jucau ei înșiși jocuri video.

Este crucial pentru trainerii noștri să transmită cunoștințe dar și să inspire și să îndrume elevii. Copilul ar putea decide că programarea este ceva ce ar dori să facă in viitor. Pentru acești copii, a avea un mentor care a trecut recent prin aceste experiențe poate fi neprețuit.

Este posibil să aibă întrebări practice despre cum este experiența de zi cu zi în anumite programe sau profesii sau despre cum să treacă prin aplicarea sau găsirea unui loc de muncă. Trainerii noștri le vor oferi nivelul adecvat de îndrumare și mentorat pentru orice nevoie.

Cursurile de IT și programare pentru copii oferă multe abilități transferabile pe care copilul le poate folosi în orice disciplină pe care o aleg, alături de cunoștințe și experiență extinsă din domeniu.

2. Utilizarea reală a limbajelor de programare

Programarea este mai mult decât simpla distracție și jocuri, iar IT Junior predă limbaje reale de programare pe care profesioniștii se bazează în fiecare zi, cum ar fi:
● Java
● C ++
● Javascript
● HTML/CSS

Iată un video în care poți vedea exact cum programează copiii la IT Junior

Multe cursuri de programare pentru copii se concentrează pe limbajele drag-and-drop care sunt mai ușor de învățat, dar care nu vor fi aplicabile atunci când vor intra în practicarea unei meserii.

Copilul va începe să-și dezvolte abilitățile de programator, care îl vor ajuta mai târziu la școală, în piața de muncă și în viață în general. Da, pe termen scurt, copilul dvs. poate învăța limbaje drag-and-drop precum Scratch care ar putea fi potrivite pentru început, dar limbajele pe care se concentrează cursurile de programare pentru copii de la IT Junior vor avea valoare atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

 Înscrie-te la cursurile de IT și programare pentru copii cu vârste între 8-16 ani!

Distribuie această postare

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București