Cursuri de IT pentru copii

IT Junior este o experiență de învățare și tehnologie pentru copiii cu vârste între 8 și 18 ani, care îi inspiră în evoluția lor cu beneficii pentru întreaga viață. Dezvoltat de informaticieni și absolvenți de top, IT Junior oferă cursuri în format de grup sau individual, 1 la 1.

ITjunior
3
Cursurile de editare video și grafică sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Te învățăm să gestionezi și să utilizezi multimedia cu ajutorul efectelor speciale.
Cursurile de editare video și grafică sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între...
4
Cursurile de Grafică, Animație și GIF sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani. Vă imaginați și creați propriile filme animate!
Cursurile de Grafică, Animație și GIF sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între...
5
Cursurile de Modelare 3D și grafică sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani. Cu ajutorul programelor de grafică pentru copii, vei dezvolta tehnici de modelare 3D, design și arhitectură 3D.
Cursurile de Modelare 3D și grafică sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între...
blank

De ce cursuri de IT pentru copii?

Cele mai bune cursuri de informatică și tehnologie pentru copii sunt susținute de școala IT Junior, în București și online. Peste 20 de cursuri de IT pentru copii, adaptate pe nevoile lor, îi ajută pe aceștia să-și dezvolte abilitățile digitale pe termen lung și cu eficientă maximă.

IT-ul (tehnologia informației) este partea aplicată a informaticii și este o știință. Ca în orice știință, trebuie pornit de la zero, asistat de către un instructor specializat în pedagogia copiilor. Copilul nu trebuie lăsat singur să descopere știința calculatoarelor, deoarece nu va reuși să o facă, ci va descoperi doar partea negativă.

Fii pregătit cu IT Junior

Cele mai bune cursuri de informatică și tehnologie pentru copii sunt susținute de școala IT Junior, în București și online. Peste 20 de cursuri de IT, practice și interactive, îi ajută pe copii și pe adolescenţi să-și dezvolte abilitățile digitale pe termen lung și cu eficientă maximă. Oferta este variată și adaptată realității – de la cursuri de inițiere în utilizarea computerului, până la cursuri de Grafică, Programare, dar și cursuri de Robotică și Inteligență Artificială.   

Mentorii sunt extrem de răbdători, au o experiență vastă în domeniul IT, grafică, programare și robotică.

Micii cursanți vin la IT Junior cu drag și învață de plăcere!

blank

Program adaptat vârstei – de la începător la avansat

Am creat un program complet de cursuri in IT pentru copii și adolescenţi (8 -18 ani). Cursurile sunt focalizate pe aplicații practice și interactive. Curricula a fost dezvoltată, personalizată și perfecționată de specialiști, cu feedback de la cursanți, pentru ca saltul de la începător la avansat să se realizeze optim. 

Cursuri pentru utilizarea de bază a Calculatorului, cursuri de Grafică, Editare Video, Programare, cursuri de Robotică și IA deschid noi uși generațiilor actuale. Copiii și adolescenții vin la școala IT Junior cu drag și învață cu plăcere, într-o  atmosferă relaxată și motivantă.

Investește chiar azi în viitorul copilului tău!

blank

Bucură-te de experiențe noi în programare și robotică!

Cursurile IT Junior sunt unice prin faptul că oferă o experiență de învățare personalizată, adaptată nevoilor fiecărui cursant. Îi ajutăm pe copii și adolescenți să îndrăgească domeniul IT, programare și robotică, reușind, în timp, să îl stăpânească foarte bine.

Cunoașterea deschide uși: copiii și adolescenții vin la școala de coding IT Junior cu drag și învață de plăcere. Ei studiază într-o atmosferă relaxată și motivantă și au acces la resurse actualizate la zi.

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București