Cursuri de IT pentru copii

IT Junior este o experiență de învățare și tehnologie pentru copiii cu vârste între 8 și 18 ani, care îi inspiră în evoluția lor cu beneficii pentru întreaga viață. Dezvoltat de informaticieni și absolvenți de top, IT Junior oferă cursuri în format de grup sau individual, 1 la 1.

ITjunior
1
Cursurile de calculator pentru copii sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 11 ani. Prin intermediul aplicațiilor practice, vei lucra independent cu calculatorul și vei duce la bun sfârșit proiecte pe cont propriu! Înveți noțiuni uzuale despre utilizarea instrumentelor unui calculator, dar și
Cursurile de calculator pentru copii sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 11...
2
Cursurile de Microsoft Office Word, PowerPoint și Excel sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. La cursul de Word, PowerPoint și Excel pentru copii,studiezi cu ajutorul aplicațiilor interactive, care te ajută să creezi documente și proiecte colaborative, esențiale în
Cursurile de Microsoft Office Word, PowerPoint și Excel sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste...
3
Cursurile de editare video și grafică sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Te învățăm să gestionezi și să utilizezi multimedia cu ajutorul efectelor speciale.
Cursurile de editare video și grafică sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între...
4
Cursurile de Grafică, Animație și GIF sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani. Vă imaginați și creați propriile filme animate!
Cursurile de Grafică, Animație și GIF sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între...
5
Cursurile de Modelare 3D și grafică sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani. Cu ajutorul programelor de grafică pentru copii, vei dezvolta tehnici de modelare 3D, design și arhitectură 3D.
Cursurile de Modelare 3D și grafică sunt dedicate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între...
6
Cursurile de programare cu predare în limba engleză, sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. Învățăm să programăm jocuri folosind blocuri de cod colorate cu instrucțiuni scrise în limba engleză.
Cursurile de programare cu predare în limba engleză, sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între...
person-using-ai-tool-job
Primii pași în inteligența artificială (AI) pentru copii curioși. Cursurile de inteligență artificială sunt create special pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani. Te învațăm cum funcționează sisteme precum ChatGPT (OpenAI) sau Machine Learning, care este raționamentul din spatele celor
Primii pași în inteligența artificială (AI) pentru copii curioși. Cursurile de inteligență artificială sunt create...
7
Cursurile de programare pentru jocuri 2D sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani. IT Junior oferă cursuri de programare pentru copii, inclusiv jocuri 2D și 3D, precum și aplicații VR (realitate virtuală).
Cursurile de programare pentru jocuri 2D sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și...
8
Cursurile de Programare pentru Jocuri Video 3D sunt create special pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. Pe lângă folosirea blocurilor grafice de comenzi colorate, vei avea ocazia să editezi codul utilizând limbaje de programare adaptat pentru copii.
Cursurile de Programare pentru Jocuri Video 3D sunt create special pentru copiii cu vârste cuprinse...
blank

De ce cursuri de IT pentru copii?

Cele mai bune cursuri de informatică și tehnologie pentru copii sunt susținute de școala IT Junior, în București și online. Peste 20 de cursuri de IT pentru copii, adaptate pe nevoile lor, îi ajută pe aceștia să-și dezvolte abilitățile digitale pe termen lung și cu eficientă maximă.

IT-ul (tehnologia informației) este partea aplicată a informaticii și este o știință. Ca în orice știință, trebuie pornit de la zero, asistat de către un instructor specializat în pedagogia copiilor. Copilul nu trebuie lăsat singur să descopere știința calculatoarelor, deoarece nu va reuși să o facă, ci va descoperi doar partea negativă.

Fii pregătit cu IT Junior

Cele mai bune cursuri de informatică și tehnologie pentru copii sunt susținute de școala IT Junior, în București și online. Peste 20 de cursuri de IT, practice și interactive, îi ajută pe copii și pe adolescenţi să-și dezvolte abilitățile digitale pe termen lung și cu eficientă maximă. Oferta este variată și adaptată realității – de la cursuri de inițiere în utilizarea computerului, până la cursuri de Grafică, Programare, dar și cursuri de Robotică și Inteligență Artificială.   

Mentorii sunt extrem de răbdători, au o experiență vastă în domeniul IT, grafică, programare și robotică.

Micii cursanți vin la IT Junior cu drag și învață de plăcere!

blank

Program adaptat vârstei – de la începător la avansat

Am creat un program complet de cursuri in IT pentru copii și adolescenţi (8 -18 ani). Cursurile sunt focalizate pe aplicații practice și interactive. Curricula a fost dezvoltată, personalizată și perfecționată de specialiști, cu feedback de la cursanți, pentru ca saltul de la începător la avansat să se realizeze optim. 

Cursuri pentru utilizarea de bază a Calculatorului, cursuri de Grafică, Editare Video, Programare, cursuri de Robotică și IA deschid noi uși generațiilor actuale. Copiii și adolescenții vin la școala IT Junior cu drag și învață cu plăcere, într-o  atmosferă relaxată și motivantă.

Investește chiar azi în viitorul copilului tău!

blank

Bucură-te de experiențe noi în programare și robotică!

Cursurile IT Junior sunt unice prin faptul că oferă o experiență de învățare personalizată, adaptată nevoilor fiecărui cursant. Îi ajutăm pe copii și adolescenți să îndrăgească domeniul IT, programare și robotică, reușind, în timp, să îl stăpânească foarte bine.

Cunoașterea deschide uși: copiii și adolescenții vin la școala de coding IT Junior cu drag și învață de plăcere. Ei studiază într-o atmosferă relaxată și motivantă și au acces la resurse actualizate la zi.

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București