Cursuri de IT pentru copii

IT Junior este o experiență de învățare și tehnologie pentru copiii cu vârste între 8 și 18 ani, care îi inspiră în evoluția lor cu beneficii pentru întreaga viață. Dezvoltat de informaticieni și absolvenți de top, IT Junior oferă cursuri în format de grup sau individual, 1 la 1.

ITjunior
16
Cursul de robotică cu microbit este create special pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani și este ideal pentru a înțelege cum funcționează dispozitivele și echipamentele din jurul lor. Împreună, descoperim inteligența artificială și studiem robotica pas cu pas, aplicând tehnologiile în
Cursul de robotică cu microbit este create special pentru copiii cu vârste cuprinse între 8...
17
Cursul de robotică și programare cu microbit pentru copii este special creat pentru cei cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. Experiența de învățare este interactivă și se bazează pe practică. Utilizând mini platforme de programare și robotică create pentru copii, vei începe prin
Cursul de robotică și programare cu microbit pentru copii este special creat pentru cei cu...
18
Posibilitățile oferite de platforma Arduino sunt practic nelimitate. Poți construi roboți care urmăresc linii sau evită obstacole, dispozitive de iluminare inteligente care răspund la comenzi vocale sau chiar prototipuri creative.
Posibilitățile oferite de platforma Arduino sunt practic nelimitate. Poți construi roboți care urmăresc linii sau...
blank

De ce cursuri de IT pentru copii?

Cele mai bune cursuri de informatică și tehnologie pentru copii sunt susținute de școala IT Junior, în București și online. Peste 20 de cursuri de IT pentru copii, adaptate pe nevoile lor, îi ajută pe aceștia să-și dezvolte abilitățile digitale pe termen lung și cu eficientă maximă.

IT-ul (tehnologia informației) este partea aplicată a informaticii și este o știință. Ca în orice știință, trebuie pornit de la zero, asistat de către un instructor specializat în pedagogia copiilor. Copilul nu trebuie lăsat singur să descopere știința calculatoarelor, deoarece nu va reuși să o facă, ci va descoperi doar partea negativă.

Fii pregătit cu IT Junior

Cele mai bune cursuri de informatică și tehnologie pentru copii sunt susținute de școala IT Junior, în București și online. Peste 20 de cursuri de IT, practice și interactive, îi ajută pe copii și pe adolescenţi să-și dezvolte abilitățile digitale pe termen lung și cu eficientă maximă. Oferta este variată și adaptată realității – de la cursuri de inițiere în utilizarea computerului, până la cursuri de Grafică, Programare, dar și cursuri de Robotică și Inteligență Artificială.   

Mentorii sunt extrem de răbdători, au o experiență vastă în domeniul IT, grafică, programare și robotică.

Micii cursanți vin la IT Junior cu drag și învață de plăcere!

blank

Program adaptat vârstei – de la începător la avansat

Am creat un program complet de cursuri in IT pentru copii și adolescenţi (8 -18 ani). Cursurile sunt focalizate pe aplicații practice și interactive. Curricula a fost dezvoltată, personalizată și perfecționată de specialiști, cu feedback de la cursanți, pentru ca saltul de la începător la avansat să se realizeze optim. 

Cursuri pentru utilizarea de bază a Calculatorului, cursuri de Grafică, Editare Video, Programare, cursuri de Robotică și IA deschid noi uși generațiilor actuale. Copiii și adolescenții vin la școala IT Junior cu drag și învață cu plăcere, într-o  atmosferă relaxată și motivantă.

Investește chiar azi în viitorul copilului tău!

blank

Bucură-te de experiențe noi în programare și robotică!

Cursurile IT Junior sunt unice prin faptul că oferă o experiență de învățare personalizată, adaptată nevoilor fiecărui cursant. Îi ajutăm pe copii și adolescenți să îndrăgească domeniul IT, programare și robotică, reușind, în timp, să îl stăpânească foarte bine.

Cunoașterea deschide uși: copiii și adolescenții vin la școala de coding IT Junior cu drag și învață de plăcere. Ei studiază într-o atmosferă relaxată și motivantă și au acces la resurse actualizate la zi.

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București