Chat

IT pentru copii bucuresti

De ce IT JUNIOR?

Am ales să creăm un centru de excelență pentru copii și ne dorim să lucrăm intens pentru dezvoltarea în domeniul programării, o activitate despre care știm cu toții cât este de utilă. Programarea  ne ajută imens în a lua decizii importante și în viața noastră de zi cu zi.

Dezvoltăm în mod practic elementele de bază ale calculatorului: hardware, software, Windows,Office, siguranța în mediul online (internet și reţele de socializare). Cu ajutorul jocurilor și a noului tip de educație learning by doing (învățarea prin practică)  vom avea un mix de cunostințe digitale prin limbaje de programare care se utilizează în prezent, vom cunoaște 3D Game Design, editare video, grafică digitală, siguranța pe internet și robotică.

Elevii pe care îi pregătim cu multă pasiune și dedicare vor interacționa cu marile companii de renume internațional  cu sediul în România, prin vizită la finalul cursurilor, astfel vor rămâne cu o experiență practică și inedită.

Misiune

Formarea și dezvoltarea abilităților digitale pe termen lung, oferind copiilor independență pe măsură ce cresc în vârstă.

Valori

Inspiram schimbarea și evoluția copiilor pentru întreaga viață prin rabdare și dorință continuă de dezvoltare.

Viziune

Ne implicăm activ în creșterea educației digitale cu metoda de predare bazată pe nevoile copiilor.

Echipa noastră

Curs IT copii online

  Florentina Ispas, Fondator & Manager Educaţional

După 15 ani de experienţă practică în cadrul programelor nonformale,  în anul 2015 a început dezvoltarea şi organizarea programelor  educative de IT pentru copii. Mai mult, lucrează cu copiii la un nivel superior manualelor şcolare şi adaptat pe nevoile lor, astfel încât să poată lucra independent şi aplicat, conform tehnologiei actuale.

 

În prezent, coordonează direct programul de educaţie în IT pentru copii. Florentina se implică activ în creşterea educaţiei nonformale bazată pe proiecte digitale interactive, fiind trainer pentru cursurile educaţionale de IT pentru copii, din cadrul IT Junior. Este absolventă a Universitaţii Politehnica Bucureşti, facultatea de Automatică şi Calculatoare, având o experienţă de peste 15 ani în proiecte .

 

Curs IT copii online

Otilia, Account Manager

Am absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București. Drumurile mele s-au desprins momentan de acest domeniu, pașii purtandu-ma spre o cariera în Telecomunicații. Timp de 11 ani am profesat in acest domeniu, în mai multe departamente și experimentand diverse lucruri.

 

Și de la acest domeniu mi-am luat rămas bun pentru a fii alături 100% de copiii mei în primii lor ani în viață. În prezent sunt  Account Manager în cadrul echipei IT Junior și lucrez cu mare plăcere atât cu părinții cât și cu copiii.

 

Mă inspiră sa fiu alături de copii și să îi ajut în drumul lor spre a fi “oameni mari”.

 

Curs IT copii online

Antonio, Trainer Educațional 

Pasionat de Informatică, cu participare la diferite concursuri încă din clasele mici pentru dezvoltarea aplicațiilor software.

Licențiat al Facultății de Automatică și Calculatoare , București cu specializarea în Tehnică de calcul..

Vastă experință în pregătirea copiilor și adolescenților.

Competențe:

 • Dezvoltare web: HTML/CSS, javascript, .NET, React
 • Dezvoltare aplicații mobile: Android SDK
 • Programare algoritmică: C++
 • Baze de date: SQL, MySQL
 • Grafică digitală: Photoshop

Predau cu multă plăcere și ușurință:

 • C++
 • Javascript
 • Python
 • Scratch
 • Pseudocod

Viziunea mea este de a fi tot timpul la curent cu noile modalități de conectare cu elevii, cu noile strategii și activități educative.

 

Curs IT copii online

Anda, Trainer Educațional 

Încă din gimnaziu am avut o afinitate pentru materiile științelor exacte, precum informatica și matematica, ajungând chiar la olimpiadele acestor discipline și la numeroase concursuri.  În prezent sunt studentă la Academia de Studii Economice din București , secția Informatică economică, specializându-mă atât în domeniul IT, cât și pe laturile de Robotică și Inginerie.

 

Deși sunt tânără, pot susține că am experiență în pregătirea copiilor și adolescenților în domeniul programării și matematicii, profesând pe această latură de 4 ani. Mă pot conecta ușor cu elevii și pot interacționa cu ei fără să vadă lecția ca pe ceva obligatoriu.

 

Cunoștințe acumulate în domeniul IT:

-C/C++/C#

-HTML

-SQL, MySQL

-Python

-Java

 

Consider că adolescenții și copiii au nevoie de un loc primitor în care să deprindă noi învățături într-un mod antrenant și distractiv, privindu-și profesorii ca pe prietenii lor.

 

Curs IT copii online

Aranka, Trainer Educațional 

Absolventă ai Facultății de Automatică și Calculatoare, specializarea Ingineria Sistemelor din Timișoara și ai modulului psihopedagogic în domeniu.

Implicată în voluntariat de pe timpul facultății și în proiecte educaționale, doresc să împărtășesc cunoștiințele generației tinere necesare tehnologiei avansate ai sec. XXI.

Ambițioasă, perseverentă, realistă și axată pe logică

Printre limbaje utilizate sunt:

C++, HTML/CSS/PHP, C#, .NET, JAVA, Baze de date: MySqol, robotică ARDUINO, programare vizuală: Scratch, MIT AppInventor, Kodu.

Informatica este limbajul calculatoarelor utilizând cifra 0 și 1 în locul cuvintelor.

 

Curs IT copii online

Cristina, Trainer Educațional 

Studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, consider că am avut din totdeauna o înclinație către materiile practice, precum informatica, matematica și fizica. Le-am înțeles ușor și cu succes, transmiteam cunoștințele mele altor persoane. Îi ajutam pe cei din jurul meu să înțeleagă problemele de matematică și informatică, iar de aici mi-am dat seama că am răbdarea și dedicarea necesare să pot face asta fără efort și cu plăcere.

De-a lungul timpului am deprins cunoștințe avansate de:
– C/C++
– Pseudocod
– Java
– Robotică

Mereu mi-a plăcut să lucrez cu copiii și mi-am dorit să îi ajut să descopere lucruri noi și interesante, să parcurgem împreună această călătorie spre necunoscut.
Și, de ce nu, să fiu alături de ei în timp ce își descoperă noi pasiuni.

Traineri Eduaționali – Profesioniști cu vocație pedagogică, extrem de răbdători cu copiii și cu multă experiență în domeniul Web Developer, Programare și Robotică.

Ce ne dorim?

Să pregătim copiii pentru un viitor de succes în orice domeniu cu ajutorul tehnologiei digitale!

BENEFICIILE IT JUNIOR

EXPERT ÎN IT

ATMOSFERĂ PRIETENOASĂ

PAȘI SPRE SUCCES

APLICAȚII PRACTICE

CREATIVITATE

Învățăm în mod practic elementele de bază ale calculatorului: hardware, software și programare

IT Junior aduce copiii la un nivel superior celui de bază în ceea ce privește competențele digitale

  Copiii vor  dobândi cunoștințe și abilități practice în toate domeniile, folosind calculatorul

     Cursurile de IT ajută copilul să utilizeze calculatorul în sprijinul viitoarei sale dezvoltări personale

   PARTENERI

   ȘCOALA PRIMARĂ SPECTRUM

   EDUCATION POINT

   HAPPY KIDS CARD

   HAPPY KIDS PROJECT

   IESI LA JOACA

   KINDER ZENTRUM

   CONTACT

   Telefon: 0736269765

   Email: contact@itjunior.ro

   Adresa: Pța Amzei nr 7-15, zona Romană, București