Învață programare și robotică cu noi! Oferim o gamă variată de cursuri digitale atractive.

IT JUNIOR - Școala în care copiii petrec timp de calitate pe calculator!

Am ales să dezvoltăm un centru de excelență dedicat copiilor și adolescenților, cu scopul de a dezvolta competențe avansate în domeniul programării. Suntem conștienți de importanța programării în viața modernă și dorim să ne implicăm activ în formarea tinerilor în această direcție.

blank
blank

Deprinzi cunoștințe digitale prin limbaje de programare

Dezvoltăm în mod practic elementele de bază ale calculatorului: hardware, software, Windows, Office, siguranță în mediul online (internet și rețele de socializare). Cu ajutorul jocurilor și a noului tip de educație learning by doing (învățarea prin practică), vom avea un mix de cunoștințe digitale prin limbaje de programare care se utilizează în prezent, vom cunoaște 3D Game Design, editare video, grafică digitală, siguranță pe internet și robotică.

Alege cea mai bună experiență de învățare cu lecții personalizate în ritmul propriu!

IT Junior pas cu pas

1

Misiunea noastră

Oferim copiilor și adolescenților posibilitatea de a-și descoperi cel mai bun viitor, oferind mentorat de specialitate, o comunitate puternică și o experiență de învățare plină de bucurie.

2

Valorile IT Junior

IT Junior funcționează pentru că este modelat după trei piloni cheie: instructorii IT Junior sunt mentori care te ghidează și te încurajează prin provocări; comunitatea IT Junior este un grup strâns de prieteni care te inspiră și cu care poți colabora; platforma noastră de e-learning este dinamică și interactivă, ceea ce te ajută să înveți într-un mod captivant.

3

Viziunea noastră

Ne implicăm activ în creșterea educației digitale cu o metodă de predare bazată pe nevoile copiilor. Formăm și dezvoltăm abilități digitale pe termen lung, oferind copiilor și adolescenților independență pe măsură ce cresc în vârstă.

blank

Echipa IT Junior

blank

Florentina Ispas, Fondator & Manager Educațional

Educația este fereastra spre un viitor mai bun. Cred cu tărie că fiecare copil are potențialul de a aduce schimbări semnificative în lume, iar Scoala IT Junior se angajează să le ofere mijloacele pentru a-și atinge obiectivele.

Instructorii noștri

Frecventează universitați de top

Mulți absolvenți continuă să lucreze pentru companii mari din domeniul IT și start-up-uri care schimbă lumea.

Demonstrează expertiză

Sunt specializați în subiectele pe care le predau! Aceasta înseamnă că au cunoștințe recente și aprofundate asupra subiectului.

Sunt experimentați

Mulți dintre ei au avut experiență anterioară de predare sau mentorat. Acest lucru le asigură că cunosc elementele de bază despre transmiterea cunoștințelor către ceilalți.

Au o pasiune pentru a face o diferență în viața studenților.

Cel mai important, vor sa aibă un impact asupra generației următoare!
Aranka
Cosmin
Cristina
otilia
Claudia
cosmina
Maria
ovidiu

Ce ne dorim?

Sa pregătim copiii pentru un viitor de succes în orice domeniu cu ajutorul tehnologiei digitale!

Beneficiile IT Junior

Învățăm în mod practic elementele de bază ale calculatorului: hardware, software și programare

Stimulăm progresul și dezvoltarea noilor generații

Copiii vor dobândi cunoștinte și abilități practice în toate domeniile, folosind calculatorul

Abordăm un mod de predare clar și concis cu rezultate pe termen lung

Parteneri

Părinții și cursanții noștri ne recomandă

Andreea Pah
Andreea Pah
2023-12-21
Sunt mai sigura pe mine. Scoala IT Junior, este fara indoiala locul potrivit unde sa inveti informatica. Personal, dupa ce am facut cursul de programare c++ am fost mult mai sigura pe mine pentru ca lectiile sunt actuale si cu traineri bine pregatiti.
Ardeleanu Luca
Ardeleanu Luca
2023-12-19
I had a lot of fun with the trainers and i have learned a lot throughout the span of my course i recommend it to people that have exams in IT
Balasescu Paul
Balasescu Paul
2023-12-18
Recomand It Junior cu incredere, lectii interactive si super distractive pentru copii
Cavallioti Luca
Cavallioti Luca
2023-12-16
Experiența noastră cu IT Junior a fost grozavă! Cursul de robotica mi-a fost recomandat de un coleg. Cei de la IT Junior au fost atenți, amabili si flexibili. Mulțumesc IT Junior! Abia aștept să explorez mai multe cursuri!
Cezar Andrei Serban
Cezar Andrei Serban
2023-12-15
IT Junior m-a ajutat să îndrăgesc informatica. Am început un curs de programare online fara sa am experiență anterioară. Trainerul IT Junior este foarte pregatit sa raspunda la orice provocare, iar cursurile sunt foarte bine explicate. Mulțumită lui IT Junior, așteapt cursurile de programare în fiecare săptămână!
Ionuț Predescu
Ionuț Predescu
2023-12-15
La IT Junior, atmosfera este una calda, care te motiveaza si in care inveti cu placere. Apreciez foarte mult claritatea cursului. Multumesc pentru rabdare su profesionalism!
Catalina Estera Iolea
Catalina Estera Iolea
2023-12-15
Suntem multumiti de cursurile de grafica digitala pentru copii la IT Junior. Deoarece numarul de copii este mic la o grupa, atentia trainerului este indreptata pe nevoia fiecarui copil iar lectiile decurg minunat.
mujdar
mujdar
2023-12-15
genial
Vlad
Vlad
2023-12-15
Am facut mai multe cursuri de programare si acesta a fost cel mai bun. Trainerul si-a dat tot interesul si a vrut sa ne invete cat mai multe. Cursul este foarte bun!
Alexandra Popa
Alexandra Popa
2023-12-14
Implicarea maxima a trainerilor.Am participat la un curs de programare in Python, iar IT Junior m- a impresionat prin implicarea maxima a trainerilor prin buna structurare a cursului si prin metode de invatare aplicate. Mi-a placut foarte mult acesta academie si recomand cu placere!

Înscriere la curs

Poți să-ți înscrii copilul la unul din cursurile noastre completând formularul de mai jos

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București