ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Copilul meu are 7 ani. Poate participa la cursurile IT Junior?

Programul pentru cursurile IT Junior este conceput pentru copii cu vârste între 8 și 14 ani.

Mi-am înscris copilul la cursurile IT Junior. Poate veni cu propriul laptop?

Copilul poate veni la curs cu propriul laptop și cu încărcătorul. Pentru cei care nu au laptop, IT Junior va pune la dispoziție laptop-urile companiei.

Cum pot înscrie copilul la cursurile IT Junior?

Înscrierea la cursurile sau atelierele IT Junior se poate face completând formularul de pe site, pe adresa de mail contact@itjunior.ro sau la numărul de telefon 0722870576. Coordonatorul de curs va confirma înscrierea.

Pot înscrie copilul și după începerea programului?

Copiii se pot înscrie oricând, pe parcursul anului școlar, în funcție de locurile disponibile. Vor avea sprijin personalizat pentru recuperarea cursurilor.

Copilul trebuie sa aibă cunostințe de limba engleză?

Cursanții nu trebuie sa aibă cunostințe de limba engleză, însă cu siguranță vor învăța cuvinte/expresii tehnice.

Copiii petrec foarte mult la calculator. Nu există riscul să petreacă și mai mult timp la calculator?

IT Junior învață copiii să folosească în mod util și constructiv calculatorul și mediul online în beneficiul lor.

Ce învață copiii la cursurile de inițiere în IT?

IT Junior asigură dobândirea noțiunilor de bază în ceea ce privește utilizarea calculatorului. La cursul de iniţiere in IT, copiii vor învăța lucruri generale despre calculator, hardware, software,Windows, Microsoft Office, instrumente Google și vor fi utilizatori responsabili folosind internetul , e-mail-ul si rețelele sociale.

Ce abilități dobândesc copiii la cursurile IT Junior?

Vom dezvolta în mod practic elementele de bază ale calculatorului, hardware, software, siguranța în mediul online (internet și reţele de socializare). Cu ajutorul jocurilor și a noului tip de educație learning by doing (învățarea prin practică) vom avea un mix de cunoştințe digitale, limbaje de programare care se utilizează în prezent, 3 D Game Design, editare video, siguranță pe internet, robotică.

Pentru modulul de programare sunt necesare alte cunostințe?

În cadrul cursurilor de programare software, le vom arăta copiilor cât de ușor este să te transformi dintr-un simplu consumator în creator de tehnologie!

Vom lucra cu copiii proiecte digitale, astfel ei vor programa jocuri, propriile povești și animații, foarte utile pentru viitor!Programele sunt concepute special pentru copii, asigurând o utilizare ingenioasă și prietenoasă folosind elemente BLOX de bază (limbaje de programare cu blocuri vizuale).

Pe lângă blocurile colorate, cursanții pot vedea și edita cod, folosind un limbaj de programare scris.

Pe timpul vacanțelor organizați cursuri?

Da, organizăm cursuri intensive, sub formă de ateliere de câte o săptămână, în timpul vacanței. Acestea sunt organizate pe diverse teme din curricula noastră, cum ar fi: Inițiere în IT pentru copii, Programare simplă pentru copii, 3 D Design, Robotică pentru copii, Website Design și/sau Grafică digitală pentru copii.

Când încep cursurile pentru anul școlar 2020-2021?

Pentru anul școlar 2020-2021, cursurile încep în luna septembrie 2020. Curricula noastră constă în 6 module, iar cursurile se vor desfășura pe toata perioada anului școlar, o dată pe săptămână.

Dacă elevul nu poate ajunge la o ședință, o poate recupera?

Dacă un copil a lipsit de la o ședință, din orice motiv, el să poată recupera ședința respectivă.

Pentru întrebări suplimentare, nu ezitați sa ne contactați la contact@itjunior sau la numărul de telefon: 0722.870.576

 

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

IT Junior cursuri programare copii
5.0
Based on 13 reviews
powered by Google
Bogdan Cerchez
Bogdan Cerchez
10:31 23 Jun 21
Foarte mulțumiți. Băiatul ii place foarte mult și dorește să continue cu alte trei ateliere. Bravo
adamuta Daniel nicolae
adamuta Daniel nicolae
18:24 13 Mar 21
Foarte frumos cursul si trainerul foarte de treaba imi place foarte mult plus ca daca te inscrii la acest curs inveti... foarte multe lucruriread more
Roby
Roby
20:00 26 Jan 21
Mihnea vine cu drag la fiecare ședință! Este mai mult decât un curs, este o călătorie... Descoperă lucruri noi și... interesante, dar mai ales se simte apreciat. Este o experiență unica! Felicitări întregii echipe IT Junior! Mama lui Mihnea.read more
Albert 95
Albert 95
18:59 26 Jan 21
Multumim IT Junior! Recomandam cursurile IT Junior cu toata increderea! Baietelul nostru merge de 3 ani la aceste... cursuri, unde a invatat foarte multe lucruri interesante! A adus si cativa prieteni, care sunt super incantati! Felicitari!read more
Nicoleta Constantin
Nicoleta Constantin
18:59 26 Jan 21
O echipa minunata unde deprinderile IT par sa se formeze atat de firesc datorita atmosferei deosebite si modului de... predare clar si concis. Tudor savureaza sa descifreze secretele java ascunse in scripturi. Multumim IT junior ca faceti informatica sa para atat de ușor de inteles si asimilat!read more
Moni Radescu
Moni Radescu
18:55 26 Jan 21
Am facut o alegere buna pentru baiatul meu si sunt sigura ca ii va folosi foarte mult in viitor ceea ce invata aici.... Apreciez si sfaturile primite pentru alegerea cursului cel mai potrivit.read more
Next Reviews

Găsiți toate recenziile pe Google reviews, dând click aici.