Întrebări frecvente

FAQ

Nu este necesar să aibă noțiuni de programare, avem grupe de începători și vor învăța de la zero toate noțiunilor, pas cu pas.

De obicei, cursanții noștri începători cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani încep să programeze jocuri video în Scratch, iar cei cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani vor continua cu programare Web, Python sau C++. Dacă copilul dvs. are deja experiență în programare, vă rugăm să ne anunțați la înscriere, astfel încât să-l putem înscrie la nivelul corespunzător.
Cursurile noastre necesită: 1- Un computer desktop sau laptop care rulează Windows sau Mac OS în limba engleză/română, cu un microfon funcțional, difuzor și cameră web. 2- Browserul Chrome și Zoom instalate. 3- O conexiune la internet de mare viteza (cel puțin 10 Mbps). De asemenea, vă recomandăm insistent căștile pentru a ajuta cursantul să se concentreze. Nu este nevoie de experiență anterioară în lucrul cu calculatorul. Te vom învăța de la zero.

Credem că  adolescenții și copiii învață cel mai bine în ritmul și stilul lor.

Oferim peste 20 de cursuri online pentru copii și adolescenți. Cursurile noastre curriculare sunt structurate pe module de câte 15 sedinte cu proiecte practice și interactive, tot timpul anului școlar, o dată pe săptămână. Un cursant studiază în medie 3 ani la Școala IT Junior. Oferim o mulțime de opțiuni de nivel superior, de la inițiere în IT, grafică digitală până la programare și robotică.

Programul pentru cursurile IT Junior este conceput pentru copii cu vârste între 8 și 18 ani.

IT Junior pune la dispoziția tuturor cursanților laptopuri de ultimă generație. Astfel, elevii nu au nevoie să vină cu laptopul de acasă. Desigur, dacă elevul dorește să-și aducă propriul laptop, nu există nicio problemă.

Copiii se pot înscrie oricând, pe parcursul anului școlar, în funcție de locurile disponibile
IT Junior îi învață pe copii să folosească în mod util și constructiv calculatorul și mediul online în beneficiul lor.
IT Junior asigură dobândirea noțiunilor de bază în ceea ce privește utilizarea calculatorului. La cursul de inițiere în IT, copiii vor învăța lucruri generale despre calculator, hardware, software, Windows, Microsoft Office și vor fi utilizatori responsabili folosind internetul, e-mail-ul și rețelele sociale.

Da, organizăm cursuri intensive, sub formă de ateliere săptămânale, în timpul vacanței. Acestea sunt organizate pe diverse teme din curricula noastră, cum ar fi: Inițiere în IT pentru copii, Programare pentru copii, 3D Design, Robotică pentru copii, Website Design și/sau Grafică digitală pentru copii.

Trainerii noștri provin din rândul studenților de top ai universităților de prestigiu din țară, fiind specializați în domeniile pe care le predau. Această combinație unică le permite să ofere o experiență de învățare de excepție

Dacă un copil a lipsit de la o ședință, din orice motiv, poate recupera ședința respectivă din platforma e-learning.

Cursurile au loc atât la sediul nostru din Piața Romană, strada Piata Amzei nr 7-15, București, cât și online, de luni până sâmbătă între 9:00 și 19:00

Înscrierea la cursurile sau atelierele IT Junior se poate face completând formularul de pe site, pe adresa de mail contact@itjunior.ro sau la numărul de telefon 0736269765. Coordonatorul cursului va confirma înscrierea.

Plățile pentru Cursurile IT Junior sunt lunare, tip abonament. Ele se plătesc integral, indiferent de participare, deoarece reprezintă ocuparea unui loc în grupă. Pentru a nu pierde lecția, copilul o poate recupera din platforma elearning.

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București