ITjunior

Experienta lui Dacian la IT Junior

IT-Junior-1

Ma numesc Dacian, am 11 ani si locuiesc in doua orase pe care le iubesc, Bucuresti si Londra. Fiind homeschooled de la varsta de 8 ani, pe parcursul anilor am cautat si-am gasit tot felul de resurse care sa-mi completeze educatia acasa. Asa am descoperit IT Junior cu care anul acesta fac un curs online de Programare Web si de care sunt super incantat!

Sa va explic de ce:

In primul rand invat lucruri noi si foarte utile intr-un domeniu esential si intr-o atmosfera relaxata si captivanta, cu Teo care este foarte simpatic, prietenos, foarte bine pregatit si rabdator cu fiecare copil

In al doilea rand, cursul nu ne invata doar partea tehnica de IT ci ne stimuleaza si creativitatea, adesea cu umor si intotdeauna ne ofera ocazia sa ne punem amprenta personala pe fiecare proiect pe care il completam. Imi place ca la cursuri nu ne simtim restrictionati si ca opiniile fiecaruia sunt ascultate chiar daca uneori pot fi putin caraghioase sau gresite. Ne exprimam liber si suntem ghidati frumos.

In ultimul rand cursul este o ocazie sa interactionam social un pic diferit, mai liber decat la scoala unde grupurile de copii sunt mai mari, deci mai galagioase ceea ce afecteaza dinamica clasei si experienta celor care participa.

Salut cu drag echipa IT Junior, pe colegii mei actuali si pe viitorii mei colegi si ma pregatesc pentru urmatoarea sesiune care o sa inceapa in curand. Ne vedem acolo! ?

__________

Te invităm să faci alegerea potrivită pentru excelența în educație. Misiunea noastră este să oferim cel mai potrivit mediu pentru dobândirea abilităților de IT. Copii sau adolescenți, începători sau cu nivel mediu-avansat, la IT Junior găsești cursul potrivit! Susținem online sau la sediul din București: cursuri de inițiere în IT (utilizare calculator), cursuri de programare și robotică pentru copii și adolescenţi.

Distribuie această postare

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București