ITjunior

Am dat startul înscrierilor la cursurile IT Junior pentru anul școlar 2023-2024

blog

Suntem entuziasmați să vă prezentăm cursurile noastre de informatica si robotica pentru anul școlar 2023-2024! Scopul acestor cursuri este de a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile elevilor noștri în vederea performanței in domeniul tehnologiei.

Rezultatele deosebite ale elevilor noștri din trecut ne motivează să continuăm această călătorie de excelență.

Cu bucurie, anunțăm că avem cursuri de informatică si robotica  pentru copiii între 8 și 18 ani sustinute în echipă, individual 1 la 1, săptămânal, 60 de minute online si 75 de minute la sediu din Bucuresti cu predare în limba română sau  limba engleză.

Cursurile IT Junior sunt unice prin faptul că  trainerii noștri sunt atenți la nevoile copiilor și adolescenților, realizăm personalizat proiecte nepredate în școală, cum ar fi informatica, programare web, grafica 3D, dezvoltare jocuri, robotica și multe altele.

IT Junior are dezvoltat un curriculum extrașcolar conceput cu atenție pentru a porni viitorul copilului și pentru a-și atinge potențialul maxim.

Pentru a vă înscrie într-unul dintre cursurile noastre, vă invităm să completați formularul de înscriere specific fiecărui curs disponibil pe website-ul IT Junior.

Termenul limită pentru înscrieri variază în funcție de curs, fiind stabilit între 15 august și 8 septembrie 2023.

Vă invităm pe toți să vă înscrieți și să participați la cursurile noastre de informatica si robotica în noul an școlar 2023-2024. Vă așteptăm să descoperiți potențialul vostru și să trăiți experiențe inedite de învățare alături de echipa IT Junior!

Cateva din activitatile propuse la IT Junior:

Curs Initiere in IT (8-12 ani)
Curs MS Office Word-Excel-PPT (9-14 ani)
Curs Grafică Animatie si GIF (10 -16 ani)
Curs Programare Jocuri 2D/3D (8-12 ani)
Curs Robotica (8-10 ani / 11-14 ani)
Curs Programare WEB JavaScript (10-16 ani)
Curs Programare Python (12-18 ani)
Curs Programare Python Games (12-18 ani)
Curs Programare C++ (12-18 ani)

In cadrul acestor noi cursuri copiii si adolescentii sunt incurajati sa invete experimental cu tehnologie actuala de robotica si programare aplicata in viata de zi cu zi. Cursurile de robotica si programare sunt sustinute într-o atmosfera vesela, relaxanta, prin proiecte si creatie.

Ce este necesar pentru participarea online?

Pentru participarea la cursurile online cursanții au nevoie de un computer cu sistem de operare Windows 10 în limba engleză/romana, mouse, conexiune stabila la internet, microfon, camera web, cont de email pentru logarea in aplicatiile specifice cursului.

Va invitam sa invatam programare si robotica cu placere, alaturi de echipa de profesori dedicati si entuziaști ai scolii IT Junior!

Inscrierea se poate face la unul sau mai multe cursuri. Click aici pentru inscrieri Daca aveti intrebari ne puteti contacta la numarul de telefon 0736 269 765

Distribuie această postare

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București