blank

Cursurile de calculator pentru copii sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Prin intermediul aplicațiilor practice, vei lucra independent cu calculatorul și vei duce la bun sfârșit proiecte pe cont propriu! Înveți noțiuni uzuale despre utilizarea instrumentelor unui calculator, dar și despre instrumentele digitale actuale.

Cursul de calculator pentru copii te familiarizează cu instrumente și tehnologii aplicate, precum: structura hardware, software și Windows, setari uzuale din Control Panel, Microsoft Word, dar și despre utilizarea internetului – încărcarea și descărcarea de fișiere, atașarea unui fișier într-un e-mail și securitate online. Împreună, vom realiza proiecte practice cu aplicații interactive. Pe scurt, la cursul de Inițiere în IT pentru copii înveți să utilizezi calculatorul și altfel decât pentru jocuri!

Se poate face o evaluare gratuită, înainte a de participa la cursurile IT Junior.

Dacă un copil a lipsit de la o ședință, din orice motiv, poate recupera ședința respectivă din platforma e-learning.
Dacă un copil a lipsit de la o ședință, din orice motiv, poate recupera ședința respectivă din platforma e-learning.
Înscrierea la cursurile sau atelierele IT Junior se poate face completând formularul de pe site, pe adresa de mail contact@itjunior.ro sau la numărul de telefon 0736269765. Coordonatorul cursului va confirma înscrierea.

În curriculumul cursului de inițiere în IT pentru copii, ne concentrăm asupra următoarelor concepte: basic troubleshooting, instrumente Windows, Microsoft Office Word și utilizarea internetului.

Structura hardware și software
Setările din Control Panel
Instrumentele Windows
Microsoft Office Word
Internet, Drive, Formulare