ITjunior

Startul unei cariere de succes-programare pentru copii

cursprogramarecopii-

Ca părinte, vrei ca copiii tăi să se bucure de copilăria lor și să iasă din ea pregătiți pentru lumea reală. Uneori poate fi dificil să echilibrezi presiunea de a-i învăța pe copii abilități de viață valoroase în timpul copilăriei, păstrându-se totodată un timp pentru joacă, descoperire de sine și inocență.

IT Junior înțelege această provocare, motiv pentru care cursurile noastre de IT și programare pentru copii oferă amândouă avantajele! Cursurile noastre predau programarea pentru copii într-un mod distractiv, în timp ce îi învață ”pe ascuns” matematică și abilități inginerești. Distracția poate fi productivă. Având în vedere modul în care cei mai mari angajatori de astăzi sunt companiile de tehnologie precum Amazon sau Google, familiarizarea cu limbajele de programare de la o vârstă fragedă poate fi un factor de diferențiere mai departe în viață.

Programarea pentru copii este mai mult decât abilitățile de matematică. Programare îi învață pe copii o mulțime de abilități transferabile dincolo de inginerie, care îi pot ajuta în alte cariere. Să ne uităm mai jos la 5 cariere pline de satisfacții care necesită abilități de programare.

1. Dezvoltator de aplicații

Aplicațiile par să fi devenit coloana vertebrală a societății într-un număr mic de ani. Milioane de oameni se bazează zilnic pe aplicații pentru a citi știri, a comanda mâncare, a-și desfășura activitatea bancară și nenumărate alte lucruri.

Programarea pentru copii este o poartă către crearea, dezvoltarea și proiectarea aplicațiilor. Salariile inițiale sunt mari, indicând că acestea sunt competențe prețioase. Merită timpul investit în dezvoltarea abilităților necesare pentru a deveni dezvoltator de aplicații, mai ales atunci când există un avantaj în ceea ce privește capacitatea de a lucra de la distanță.

2. Designer de jocuri video

Industria jocurilor video a crescut cu salturi în ultimii ani. Astăzi valorează în total aproximativ 160 de miliarde de dolari, în creștere cu aproximativ 9% din 2019. Jocurile video sunt o industrie enormă; nu sunt doar distracții pentru copii!

IT Junior predă multe dintre limbajele de codare pe care le folosesc dezvoltatorii profesioniști de jocuri video, cum ar fi Java, Javascript și C++. Majoritatea dezvoltatorilor de jocuri video au crescut singuri jucând jocuri, iar această pasiune pentru jocuri este o cerință pentru acest loc de muncă.

Designerii de jocuri video trebuie să fie analitici, creativi și să aibă capacitatea de a spune povești. Cursurile de programare pentru copii de la IT Junior dezvoltă în special aceste abilități prin proiecte reale și practice.

3. Dezvoltator web

Dezvoltatorii web sunt foarte solicitați, deoarece fiecare companie are nevoie de un site web. De la corporații multinaționale până la antreprenori care lansează un start-up, site-urile web sunt esențiale, iar cele de bază pe care majoritatea oamenilor le pot crea nu merg suficient de departe.

Oricine care de la o vârstă fragedă va alege cursuri de programare pentru copii va dobândi abilitățile de a construi site-uri web complexe și va putea alege în viitor între lucrul la o companie sau conducerea propriei afaceri independente. Capacitatea de a lucra independent a fost întotdeauna un lucru râvnit, dar capătă o nouă importanță într-o pandemie.

Iată un video în care poți vedea exact cum programează copiii la IT Junior

4. Programator

Companiile care construiesc software au nevoie de programatori pentru a proiecta, construi și testa programele lor pentru a se asigura că rulează fără probleme. Cu cât cineva are mai multă experiență în programare, cu atât va fi mai pregătit la serviciu.

Multe posturi impun angajaților să cunoască mai multe limbaje de programare. Cursurile de programare pentru copii din cadrul IT Junior predau numeroase limbaje:
● Java
● C ++
● Javascript
● HTML/CSS

Școlile publice nu predau majoritatea acestor limbi până la clasele mai mari, dacă o fac și atunci. Multe cluburi de programare se concentrează pe programe drag-and-drop care este mai ușor de predat, deoarece este dificil să se predea programare mai avansată atunci când există atât de mulți copii în clasă. Nu avem această problemă la IT Junior, deoarece sesiunile noastre au un număr limitat de copii, iar fiecare dintre ei primește atenția necesară.

5. Inginer de sistem

Organizațiile au nevoi complexe pe care calculatoarele lor trebuie să le servească în mod eficient. Oricine poate programa este într-o poziție excelentă pentru a fi angajat să conducă fără probleme sistemele informatice ale unei companii sau de către o companie terță care gestionează aceste servicii pentru mai mulți clienți.

Inginerii de sisteme informatice își pot folosi abilitățile de analiză pentru a îmbunătăți sau inova aceste sisteme pentru a rula mai eficient. Pot fi solicitați pentru consilierea departamentului IT și, de obicei, au nevoie o diplomă de licență în informatică.

Concluzie

În cele din urmă, abilitățile inginerești dobândite în cadrul cursurilor de programare pentru copii oferă abilitățile digitale fundamentale de care este nevoie pentru realizarea propriei cariere. Multe dintre aceste roluri formale necesită abilități care se suprapun, iar pentru începerea unei afaceri pe cont propriu toate nevoile IT ar trebui atinse de un singur om. Abilitatea de a programa de la o vârstă fragedă te face un vorbitor nativ într-o lume digitală, oferindu-ți independență pe măsură ce crești în vârstă.


Te invităm să faci alegerea potrivită pentru excelența în educație. Misiunea noastră este să oferim cel mai potrivit mediu pentru dobândirea abilităților de IT. Copii sau adolescenți, începători sau cu nivel mediu-avansat, la IT Junior găsești cursul potrivit! Susținem online sau la sediul din București: cursuri de inițiere în IT (utilizare calculator), cursuri de programare și robotică pentru copii și adolescenţi.

Distribuie această postare

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București