ITjunior

Școala de vară IT Junior

curs-robotica-pentru-copii

Școala de vară  IT Junior pentru toți copiii și adolescenții. Copiii sunt oficial în vacanță de vară. Poate că rutina copiilor deja s-a instalat între calculator, telefon sau televizor, cerând cate o gustare cand își mai amintesc. V-ați întrebat cum ați putea să vă țineți copiii în priza și captivați de lucruri utile și interesante în următoarele câteva săptămâni?

Permiteți creativității copiilor să se dezvolte în continuare, explorând la școala de vară – IT și robotică pentru copii și activitățile pregătite de echipa IT Junior.

1. Inițiere în IT pentru copii la Școala de vară IT Junior

IT Junior a pregătit la scoala de vară pentru inițiere în IT cu singura motivație de a înzestra copiii cu abilitățile necesare pentru a naviga în lumea modernă. Cursanții învață cu ajutorul proiectelor proprietăți avansate a sistemului de operare Windows, cum sa foloseasca pachetul Microsoft Office pentru a crea documente școlare profesionale și nu în ultimul rând echipa IT Junior îi introduce ușor în lumea programării folosind limbaje accesibile pe bază de blocuri de cod.

2. Programare web pentru copii la Școala de vară IT Junior

Oferim cea mai bună oportunitate copiilor, să-și înceapă încă de pe acum primii pași în carieră prin școala de vara de Programare Web si robotică pentru copii. Cu ajutorul instructorilor experimentați, copii și adolescenții înțeleg cum se crează și gestionează propriile site-uri web de la zero, astfel încât să-și sporescă prezența online, în timp ce învață trei dintre cele mai căutate limbaje: HTML, CSS și Javascript.

3. Robotică pentru copii la Școala de vară IT Junior

Auzim tot timpul că roboții vor fi integrați din ce în ce mai mult în viața noastră; fie în cercetare, fabrici sau bănci. Dar suntem deja înconjurați de ei? Ce face mașina de spălat să se rotească? Ce face lumina din frigider să se aprindă? Înțelegerea logicii interne a roboților pe care îi avem deja azi ne va ajuta să proiectăm roboții de mâine.

Școala de vară- IT și robotică pentru copii îi învață concepte valoroase în inginerie și fizică, care le permite să experimenteze cu ideile lor, îi expune procesului de proiectare a unui circuit și le arăta cât de multe soluții corecte există la aceeași problemă.

4. Programare jocuri 3D la cursurile de vară

Școala IT Junior a pregătit acest atelier ca o modalitate excelentă pentru părinții care se tem că jocurile pe calculator nu aduc nici un rezultat vizibil. În cadrul atelierului, copiii învață cum să-și programeze propriile jocuri video. Asta înseamnă că realizează singuri părțile creative și tehnice ale designului dezvoltandu-și abilitățile pe partea de programare cât și pe partea de modelare 3D și narațiune a jocurilor.

5. Grafică și editare video pentru copii

Grafica digitală și formatul video devin din ce în ce mai prezente în viața noastră, iar ritmul în care conținutul video continuă să evolueze accelerează pe zi ce trece. Pentru a ieși în evidență în acest ocean media este necesară stăpânirea artei editării și a graficii foto.

Echipa IT Junior are ambiția de a combina mai multe proiecte artistice pentru a le arăta copiilor că editarea și grafica nu înseamnă doar „lipirea” de imagini și video. Este vorba despre reunirea tuturor clipurilor, muzicii și a fotografiilor pentru a realiza un proiect complet și estetic prin intermediul unor platforme profesionale.

Școala de vară- IT și robotică pentru copii, aduce în prim plan avantajele tehnologiei digitale în viața noastră și a copiilor noștri.

__________

Te invităm să faci alegerea potrivită pentru excelența în educație. Misiunea noastră este să oferim cel mai potrivit mediu pentru dobândirea abilităților de IT. Copii sau adolescenți, începători sau cu nivel mediu-avansat, la IT Junior găsești cursul potrivit! Susținem online sau la sediul din București: cursuri de inițiere în IT (utilizare calculator), cursuri de programare și robotică pentru copii și adolescenţi.

Distribuie această postare

Cere informații

În cazul în care dorești să ne adresezi o întrebare nu ezită să o faci prin intermediul formularului de contact

Adresa

Piața Amzei nr. 7-15, București