Chat

Programare pentru copii – Jocuri 2D, 3D și VR (8 -12 ani)

Disponibil și ONLINE

curs programare pentru copii

Programare pentru copii (8 -12 ani) – jocuri cu aplicații 2D, 3D și VR (Robotică Virtuală). Dezvoltăm propriile jocuri cu sunete, imagini, vibrații, butoane și notificări. Poți petrece timpul în mod util cu IT Junior, participând la cursuri de programare pentru copii, începători și avansați, cu traineri profesioniști. Punem accent deosebit pe aplicații practice și interactive!

Împreună realizăm concepte importante de programare, testăm programele create, corectăm erorile atât cu emulatoare cât și cu telefoane, tablete sau Android.

Ce limbaje de programare și aplicații vor utiliza copiii?

 

Limbajele de programare te ajută să creezi propriile poveşti interactive, animaţii, jocuri şi muzică. Lucrezi cu limbaje de programare pentru copii, Scratch, Alice și Cospace unde se îmbină diferite elemente (imagini, efecte sonore, fotografii şi altele) în aşa fel încât să creezi povestea animată pe care ți-o dorești.

Ce este Scratch? Este un limbaj de programare realizat special pentru copii, creat de către un grup de cercetători din cadrul Massachusetts Institute of Technology, cea mai importantă instituție de învățământ de profil din lume, fiind un instrument foarte util în a înțelege logica din spatele programelor informatice.

Cursul de programare pentru copii, jocuri 2D, 3D și VR reunește domeniile artei, a programării și a designului. Evoluează de la un jucător la cel care creează jocuri cu IT Junior.  Poți crea și adăuga diferite elemente 3D, construind o lume proprie. Apoi, cu ajutorul programării, poți adăuga reguli și structură, arătând jucătorilor cum să interacționeze cu creația proprie. Creezi experiențe incredibile pentru tine și pentru prietenii cu care vrei să te joci și te vei alătura unei comunități de milioane de dezvoltatori folosind o platforma inovativă!

Aplicațiile de programare concepute special pentru copii asigură o utilizare ingenioasă și prietenoasă folosind elemente BLOX de bază (limbaje de programare cu blocuri vizuale). Pe lângă utilizarea blocurilor grafice de comenzi colorate, cursanții pot vedea și edita cod, folosind un limbaj de programare pentru copii. 

100 experiențe 3D în programare jocuri cu peste 200 de activități

Pe scurt, înveți concepte de programare realizând propriile jocuri și povești!

 

La cursul de programare de Jocuri, nivel începător, copiii vor învăța:

să creezi propriile jocuri și animații cu limbajele  Scratch și Cospace

să utilizezi principalele limbaje de programare folosite în toată lumea

Durată curs
15 ședințe

Respectând vacanțele școlare și zilele declarate sărbatori legale

 

Mod desfășurare
În clasă la sediul din București, Online sau 1 la 1
1 ședință de 90 min/ săptămână

 

Investiție
Curs 335 lei/ lună
Plata pentru curs integral  1395 lei sau abonament în trei rate egale.

 

Program
Program Online: Luni – Vineri
Program Sediu: Sâmbătă

CONTACT

Telefon: 0736269765

WhatsApp: 0736269765

Email: contact@itjunior.ro

Adresa: Pța Amzei nr 7-15, zona Romană, București