Chat

Cursuri Editare Video și Grafică pentru Copii (9-14 ani)

Disponibil și ONLINE

Curs grafica copii

Cursuri Editare Video și Grafică  pentru copii  începători și avansați. Oferă-i copilului tău ocazia să se exprime! La intersecția dintre imaginația copiilor și tehnologia digitală se află „Arta digitală”.
La cursul de editare video și grafică pentru copii  înveți să gestionezi și să folosești multimedia cu ajutorul efectelor speciale. Cursul susținut de traineri profesioniști te familiarizează cu informații precum: editarea și animarea imaginilor, crearea de sigle, logo-uri, flyere și editare video.

Dorești să înregistrezi videoclipuri grozave pentru blog, visezi la o carieră în film sau doar îți place să creezi filme memorabile de familie? La cursul de editare video și grafică pentru copii te învățăm cum să transformi fotografiile obișnuite de pe telefon în videoclipuri profesionale spectaculoase.

Editarea nu înseamnă doar „lipirea” de imagini și video. Este vorba despre reunirea tuturor filmelor, muzicii și a altor componente pentru a oferi un produs finit. Editarea videoclipurilor e necesită un set întreg de abilități realizate cu rabdare și pasiune.

100 ore de curs  cu  peste 200 de activități

IT Junior a dezvoltat cursuri speciale de editare video și grafică pentru copii și poți învăța să editezi videoclipuri impresionante și de înaltă calitate.

Pe scurt: vei ști să gestionezi diverse formate media, imagini, animații și înregistrări audio-video.

La cursurile de editare video şi grafică pentru copii de nivel începător,  înveţi să:

gestionezi diverse formate media, imagini sau video

creezi sigle, logo, flyere, Youtube intro – outro și animații GIF

Grafică pentru copii  ANIMAȚIE ȘI GIF ( 9-14 ani)

Curs grafica copii

Imaginați-vă și creați propriul film animat!
Aflați cum să produceți desene animate și filme ce utilizează aceleași procese ca și animatorii de la Pixar, Cartoon Network și Disney.

La cursul de  grafică pentru copii animații și GIF creați desene și le aduceți la viață, folosind tehnici de producție, cum ar fi cronologii și cadre cheie software folosit pentru a crea SpongeBob și multe alte desene animate populare. Lucrați ca parte a unei echipe și faceți-vă prieteni care vă împărtășesc interesele în timp ce explorați diferite tehnici de animație și grafică pentru copii.

Creați desene și aduceți-le la viață, folosind tehnici de producție, cum ar fi cronologii și cadre cheie software folosit pentru a crea SpongeBob și multe alte desene animate populare. Lucrați ca parte a unei echipe și faceți-vă prieteni care vă împărtășesc interesele în timp ce explorați diferite tehnici de animație.

Cursanții crează ilustrații digitale și desene simple, storyboards și planuri pentru proiectele lor de animație, scurtmetraje animate 2D folosind cadre cheie și desene simple.

La cursurile de  grafică pentru copii animații și GIF, înveți:

Abilități de animație și fundamentele storytelling-ului

Abilități de desen animat

 Cum să dezvolți un desen animat și să creezi un personaj

 Cum se utilizează software profesional de animație

Grafică pentru copii MODELARE 3D ( 9-14 ani)

curs de grafica pentru copii

Cu ajutorul programelor de grafică  pentru copii  dezvolți tehnici de animare 3D, design și arhitecturi 3D.
Pe parcursul modulului lucrezi cu aplicații de grafică 3D, care sunt utilizate de designeri, pentru a face design și proiectare de produs – jucării, prototipuri, decorațiuni interioare sau bijuterii. Lucrezi cu software pentru editarea fișierelor media pentru modele și animare 3D și afli practici din industrie folosite pentru modelarea și animarea 3D!

 

La cursurile de grafică digitală pentru copii  modelare 3D, înveți:

să gestionezi diverse formate media, imagine și animație 3D

să dezvolți creativitatea și gândirea în spațiu

Durată curs
15 ședințe

Respectând vacanțele scolare și zilele declarate sărbători legale

 

Mod desfășurare
În clasă la sediul din București, Online sau 1 la 1
1 ședință de 90 min/ săptămână

 

Investiție
Curs 335 lei/ lună
Plata pentru curs integral  1395 lei sau abonament în trei rate egale.

 

Program
Program Online: Luni – Vineri
Program Sediu: Sâmbătă

CONTACT

Telefon: 0736269765

WhatsApp: 0736269765

Email: contact@itjunior.ro

Adresa: Pța Amzei nr 7-15, zona Romană, București