Chat

Cursuri  robotică copii (8-16 ani)

robotica pentru copii bucuresti

Robotica si programare pentru copii 

Studiaza robotica si programare pas cu pas

In Clasa sau Online

Descriere

Cursuri robotică copii. Descoperă și programează inteligența artificială!
La școala IT Junior București, copiii învaţă să programeze roboţi prin multe experimente care implică soluții VR și roboți modulari.

Cursul de programare și robotică pentru copii este conceput pentru începători și se folosesc module de dezvoltare precum Ozobot, Microbit și Arduino.

Învăţarea este interactivă şi bazată pe practică. Folosind mini-platforme de programare și robotică pentru copii, vei învața la început cum să programezi proiecte simple precum aprinderea unui led, învârtirea unei rotițe conectate la un motoraș și afișarea unui text presetat pe un mic display.

100% practic cu aplicații actuale de programare și robotică. Împreună descoperim lumea fascinantă și magică a informaticii, programării și roboticii!

Cursul de robotică pentru copii îi învață pe cursanți concepte valoroase în inginerie și fizică, le vor permite să experimenteze cu ideile lor, îi vor expune procesului de proiectare a unui produs și le vor arăta cât de multe soluții corecte există la aceeași problemă.

În timp ce lucrează în echipe de proiectare, cursanții vor prelua roluri de ingineri și vor învăța și implementa următoarele concepte:

 

• Programarea și controlarea unui robot
• Bazele teoriei electronice: led, rezistente, senzori
• Crearea gadget-urilor folosind senzorii
• Dezvoltarea abilitații de rezolvare a problemelor
• Dezvoltarea cunoșțintelor de programare și robotică.

 

3 obiective la cursul de robotica

• Lucrăm pe baza de proiecte cu resurse multiple prin construirea robotilor și programarea lor. Trainerii explică și predă clar pe nevoile copiilor și adolescenților. La școala IT Junior Inveți ultimele tehnologii.

• Educație STEM, inclusiv robotică: informatică, automatică și calculatoare, inginerie, electronică, fizică, mecatronică.

• Utilizăm tipuri de roboți folosind senzorii și inteligența artificială. Dezvoltăm roboți, software sau jocuri.

Cerinte curs robotica si programare online

– Nu este nevoie de experienta anterioara in robotica si programare.Te vom invata de la zero.

– un PC cu sistem de operare Windows 10 în limba engleză/română, mouse, conexiune stabilă la internet, microfon, camera web, cont de email pentru logarea în aplicațiile specifice cursului.

Instrumente si tehnologii

Programare si robotica cu Ozobot Bit (8-11 ani) este un robot programabil  pentru copii care foloseste senzori de culoare, de mișcare, de lumină și este grozav pentru a  introduce și consolida  bazele programării. Tehnologia de urmărire a liniilor este deja utilizată de companii mari precum Amazon.

Acești mici roboți pot fi programați folosind editorul OzoBlockly  pentru a indica direcții sau comenzi, cum ar fi încetinirea, accelerarea sau oprirea.

Ozoboții sunt o experiență distractivă pentru copii, începând de la  vârsta de 6 ani și devin confortabili cu ideea de robotică și programare mult mai devreme în viață.

robot programabil

 Robotica si programare cu Microbit(9-16 ani). Microbit este un minicomputer cu procesor, butoane, matrice de LEDuri,  accelerometru, magnet incorporat,detector de miscare si multe altele.

Creăm simple joculeţe  si aplicații în care se aprind leduri și aflăm cum se execută diverse instrucţiuni de programare.

La cursul de robotică pentru copii se folesește micro: bit pentru a încuraja creativitatea prin programare și pentru a te împrieteni cu tehnologia. Astfel, te pregătim pentru realitatea tehnică a lumii de azi.

microbit

Robotica si programare cu Qoopers (9-16 ani) este un robot programabil, cu tehnologie actuală și este foarte indrăgit de totii copiii.

Robotul programabil Qoopers are  multiple funcții atrăgătoare: reda sunete și melodii, are senzori pentru evitarea obstacolelor, are încorporate leduri.

robot programabil

Programarea și robotica cu platforma Arduino (10-16ani) este modalitatea perfectă de a te introduce într-o nouă lume a electronicii și a tehnologiei.

Platforma Arduino este ușor accesibilă conectată la un simplu tip de microcontroler. Acesta este capabil să citească intrările de la senzori și a controla lucruri precum motoare și lumini.

De exemplu, poate citi un senzor de umiditate conectat la o plantă în ghiveci și poate activa un sistem automat de udare dacă se usucă prea mult. Practic, dacă există ceva care este în orice fel controlat de electricitate, Arduino poate interfața cu el într-un fel.

Posibilitățile Arduino sunt aproape nelimitate.

robotica arduino

De ce curs de programare si robotica cu IT Junior

– experienta practica

– lucram pe baza de proiecte si resurse multiple

– trainerii explica si preda clar pe nevoile copiilor si adolescentilor

– rata de multumire a cursantilor este maxima

La cursurile de robotica pentru copii, inveti

să programezi și să realizezi proprii roboți

simulare cu roboți 3D și inteligență artificială

Robotica este meseria viitorului!

Descoperiți 5 tipuri de roboți:

1. Roboți educaționali, kituri de robotică, seturi programabile practice de la Lego, imprimante 3D cu planuri de lecție și chiar roboți profesori.

2. Roboți  industriali – zburători, drone de supraveghere, roboții NASA.

3. Roboti humanoizi. Ei sunt proiectați să arate ca oamenii.
4. Roboții medicali și de îngrijire a sănătății includ sisteme precum robotul chirurgical da Vinci și protezele bionice.

5.Roboți militari și de securitate.

curs robotica pentru copii
curs de robotica pentru copii

Durată curs
15 ședințe

Respectând vacanțele școlare și zilele declarate sărbători legale

 

Mod desfășurare
În clasă la sediul din București, Online sau 1 la 1
1 ședință de 90 min/ săptămână

 

Investiție
Curs 335 lei/ lună
Plata pentru curs integral  1395 lei sau abonament în trei rate egale.

 

Program
Program Online: Luni – Vineri
Program Sediu: Sâmbătă

CONTACT

Telefon: 0736269765

WhatsApp: 0736269765

Email: contact@itjunior.ro

Adresa: Pța Amzei nr 7-15, zona Romană, București