Programare Web HTML și JavaScript pentru copii

initiere informatica copii

Programare HTML pentru copii

Nivel începator 10-16 ani

Descriere curs programare HTML

Cursurile de programare web cu HTML și CSS sunt special create pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani. Învață cum să realizezi și să înfrumusețezi un site web de la zero cu limbajul HTML și CSS! Cu elementele de bază din informatică, vei dezvolta structura și conținutul unui website de prezentare. Vei interpreta codul paginilor web cu ajutorul limbajului de programare HTML, CSS si JavaScript.

Împreună vom crea website-uri folosind structuri și elemente de HTML, precum și îmbunătățirea aspectului website-urilor cu instrumente de web design CSS – creare butoane, linkuri și pictograme pentru site. Este o modalitate perfectă de a aprofunda elementele fundamentale ale web designului.

În curriculumul cursului de programare HTML pentru copii, ne concentrăm pe următoarele concepte: introducere în design și dezvoltare web, stilizare cu CSS și crearea de pagini web dinamice.

La cursurile de programare HTML pentru copii și adolescenți, înveți:

 să creezi un website de la zero

 să îmbunătățești și să optimizezi un website

Programare JavaScript pentru copii

Nivel începator  10 – 16 ani

Descriere curs de programare JavaScript pentru copii și adolescenți

Cursurile de programare web cu JavaScript sunt create special pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani. Prin intermediul limbajului de programare JavaScript, vei dobândi cunoștințe fundamentale despre dezvoltarea web, prin mini-proiecte și provocări practice.

La cursul pe programare pentru copii web design, vei explora elementele esențiale ale dezvoltării front-end, cum ar fi HTML, CSS și JavaScript. Poți crea jocuri interactive precum jocuri de puzzle, jocuri de memorie, sau jocuri de căutare precum și aplicații web. Pe lângă acestea, vei avea ocazia să dezvolți și propriile animații grafice, aducând astfel la viață idei creative.

În curriculumul cursului de Programare JavaScript pentru copii, ne concentrăm pe următoarele concepte: funcții și controlul fluxului, bucle, proiecte de animație și jocuri simple, obiecte și partajarea jocurilor și aplicațiilor.

La cursul de programare pentru copii cu JavaScript, înveți

Să creezi jocuri cu JavaScript

Să dezvolți aplicații web interactive

Să realizezi animații grafice

Programare de aplicații mobile pentru copii

initiere informatica copii

Nivel începator  9 – 14 ani

Descriere curs de programare aplicații mobile pentru copii 

Cursurile de programare pentru aplicații mobile sunt special create pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. În cadrul cursului de dezvoltare de jocuri și aplicații mobile, vei avea ocazia să creezi propriile jocuri și aplicații pentru telefoane și tablete, care pot fi utilizate pe platformele iOS și Android. Mai mult, vei avea ocazia de a juca exclusiv jocurile pe care le-ai dezvoltat chiar de tine!

Fie că îți dorești să dezvolti un joc de aventură, un puzzle sau o aplicație utilă pentru comunitatea ta, acest curs îți va oferi instrumentele necesare pentru a-ți transforma ideile în realitate. Într-un interval de timp scurt, vei învăța cum să dai viață propriilor tale jocuri și aplicații mobile. Te vei simți mândru de creațiile tale și le vei putea împărtăși cu prietenii, făcând astfel experiența de învățare și mai satisfăcătoare.

În curriculum cursului de programare pentru aplicații mobile pentru copii, ne axăm pe următoarele concepte: animații și efecte, networking și API, testare, partajarea jocurilor si aplicatiilor.

La cursurile de programare aplicații mobile pentru copii, înveți:

 să dezvolți propriile aplicații mobile

să planifici și să gestionezi un proiect de dezvoltare

să creezi jocuri pentru dispozitive mobile

Durata cursului

Modul anual cu 31-33 de ședințe.
Cursurile au o durată de 60 de minute online sau 70 de minute la sediu, o dată pe săptămână.

Înscrierile se pot face pe tot parcursul anului școlar.

Investiție

Curs online: 380 lei / lună
Cursurile se pot achita lunar în 4 ședințe x lună sau semestrial în 16 ședințe, costul fiind de 1520 lei.

Curs la sediu: 450 lei / lună
Cursurile se pot achita lunar în 4 ședințe x lună sau semestrial în 16 ședințe, costul fiind de 1800 lei.

Program

Luni – sâmbătă, între orele 9.00 și 19.00.

× Chat