Programare creativă pentru copii de 8-11 ani

Disponibil și ONLINE

curs programare pentru copii

Programare creativă pentru începători. Poți petrece timpul în mod util cu IT Junior, participând la cursurile de programare pentru copii, începători și avansați, cu traineri profesioniști. Punem accent deosebit pe aplicații practice și interactive!

Limbajele de programare te ajută să creezi propriile poveşti interactive, animaţii, jocuri şi muzică. Lucrezi cu limbaje de programare pentru copii, Code și Scratch, unde se îmbină diferite elemente (imagini, efecte sonore, fotografii şi altele) în aşa fel încât să creezi povestea animată pe care ți-o dorești.

Ce este Scratch? Este un limbaj de programare realizat special pentru copii, creat de către un grup de cercetători din cadrul Massachusetts Institute of Technology, cea mai importantă instituție de învățământ de profil din lume, fiind un instrument foarte util în a înțelege logica din spatele programelor informatice.

Cursul de programare pentru copii, jocuri 2D și 3D reunește domeniile artei, a programării și a designului. Evoluează de la un jucător la cel care creează jocuri cu IT Junior.  Poți crea și adăuga diferite elemente 3D, construind o lume proprie. Apoi, cu ajutorul programării, poți adăuga reguli și structură, arătând jucătorilor cum să interacționeze cu creația proprie. Creezi experiențe incredibile pentru tine și pentru prietenii cu care vrei să te joci și te vei alătura unei comunități de milioane de dezvoltatori folosind o platforma inovativă!

Aplicațiile de programare concepute special pentru copii asigură o utilizare ingenioasă și prietenoasă folosind elemente BLOX de bază (limbaje de programare cu blocuri vizuale). Pe lângă utilizarea blocurilor grafice de comenzi colorate, cursanții pot vedea și edita cod, folosind un limbaj de programare pentru copii. 

Pe scurt,inveți concepte de programare realizând propriile jocuri și povești!

 

La cursul de programare pentru copii de nivel începător învăța:

să creezi propriile jocuri și animații cu limbajele Code și Scratch

să utilizezi principalele limbaje de programare folosite în toată lumea

PROGRAMARE C++ pentru începători și avansați

initiere informatica copii

Cu limbajul de programare C++ pentru copii și adolescenți ești  introdus în domeniul informaticii și ai ocazia să creezi proiecte precum un programator. Poți scrie și interpreta un cod text folosind limbajul de programare C++ dar te pregatim și pentru olimpiade.
Iți dezvolți  abilitățile în programare care  stau la baza înțelegerii tuturor limbajelor de programare.

Programare de la zero la esență cu limbajul de programare C++, atât pentru pasiune cât și pentru performanță-participare la olimpiade și concursuri de informatică cu metodă de predare adaptată pe nevoile fiecarui copil.

La cursul de programare C++ pentru copii și adolescenți, inveți:

să utilizezi limbajul de programare C++

 să experimentezi principii de programare cu C++ și algoritmi

să îmbini concepte de matematică cu cele de programare

PROGRAMARE PYTHON pentru începători și avansați

curs de programare pentru copii

Cursurile de programare pentru copii te ajută să programezi propriile aplicații de la zero și oferă practica de care ai nevoie pentru a stăpâni noua abilitate puternică de programare. Acest curs îți oferă instrumentele digitale necesare pentru a deveni un expert în domeniu.

Plin de exemple distractive si grafică colorată, acesta este cursul de care te vei bucura pe măsură ce dezvoltați una dintre abilitățile de top ale secolului 21! Python este un prim limbaj de programare excelent pentru începători, dar este suficient de puternic pentru a fi utilizat în majoritatea companiilor din industria IT.

Acest curs este conceput pentru a fi ușor de înțeles de către incepatori, cu exemple de cod pe care le pot folosii tinerii cât și adolescenții.

 

La cursul de programare Python pentru copii, elevii vor afla despre:

programarea grafică cu Turtle în Python

variabile, bucle și funcții

programarea jocurilor și aplicațiilor interactive

Tip curs:               la SEDIU, disponibil și ONLINE
Durată modul:  3 luni
Frecvență:          1 ședință pe săptămână, 90 minute
Grupe:                  4-8 cursanți
Investiție:           300 lei lunar
Reducere:           5% frați

Program Online: Luni – Sâmbătă : orele 10.00, 14.00, 17.00, 18.30
Program la Sediu: Sâmbătă : orele 10.30, 12.00, 14.00, 15.30

CONTACT

Telefon: 0722870576

Email: contact@itjunior.ro

Adresa:

Commons Hub Unirii, Strada Halelor 5, București

Punct de reper: Stația de metrou Unirii, spre Centru Vechi