IT JUNIOR 

Scoala in care copiii petrec timp de calitate pe calculator

 Alege o gama variata de cursuri de IT- programare si robotica!

Am ales sa dezvoltam un centru de excelenta dedicat copiilor si adolescentilor cu scopul de a dezvolta competente avansate in domeniul programarii. Suntem constienti de importanta programarii in viata moderna si dorim sa ne implicam activ in formarea copiilor in aceasta directie. 

Dezvoltam in mod practic elementele de baza ale calculatorului: hardware, software, Windows, Office, siguranta in mediul online (internet si retele de socializare). Cu ajutorul jocurilor si a noului tip de educatie learning by doing (invatarea prin practica)  vom avea un mix de cunostinte digitale prin limbaje de programare care se utilizeaza in prezent, vom cunoaste 3D Game Design, editare video, grafica digitala, siguranta pe internet si robotica.

Elevii pe care ii pregatim cu multa pasiune si dedicare vor interactiona cu marile companii de renume international  cu sediul in Romania, prin vizita la finalul cursurilor, astfel vor ramane cu o experienta practica si inedita.

Misiune

Formarea si dezvoltarea abilitatilor digitale pe termen lung, oferind copiilor independenta pe masura ce cresc in varsta.

Valori

Inspiram schimbarea si evolutia copiilor pentru intreaga viata prin rabdare si dorinta continua de dezvoltare.

Viziune

Ne implicam activ in cresterea educatiei digitale cu metoda de predare bazata pe nevoile copiilor.

Echipa noastra

scoala de coding

Florentina Ispas, Fondator & Manager Educational

Dupa 15 ani de experienta practica in cadrul programelor nonformale,  in anul 2015 a inceput dezvoltarea si organizarea programelor  educative de IT pentru copii. 

In prezent, coordoneaza direct programul de educatie în IT pentru copii. Florentina se implica activ în cresterea educatiei nonformale bazata pe proiecte digitale interactive si actuale.

 

itjunior

Otilia, Account Manager

Account Manager in cadrul echipei IT Junior lucreaza cu mare placere atat cu parintii cat si cu copiii. Inspira sa fie alaturi de copii si sa ii ajute in drumul lor spre a fi “oameni mari”.

 

scoala de coding

Ovidiu, Trainer Educational 

Pasionat de Informatica, cu participare la diferite concursuri inca din clasele mici pentru dezvoltarea aplicatiilor software. Predau cu multa placere si usurinta limbaje de programare precum:  C++; JavaScript sau Python. Viziunea mea este de a fi tot timpul la curent cu noile modalitati de conectare cu elevii, cu noile strategii si activitati educative.

 

itjunior

Anda, Trainer Educational 

Studenta la Academia de Studii Economice din Bucuresti , sectia Informatica economica, cu specializare atat in domeniul IT, cat si pe laturile de Robotica si Inginerie. 

itjunior

Aranka, Trainer Educational 

Absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare, specializarea Ingineria Sistemelor din Timisoara si al modulului psihopedagogic in domeniu. Implicata in voluntariat de pe timpul facultatii si in proiecte educationale, doresc sa impartasesc cunostiintele generatiei tinere necesare tehnologiei avansate a sec. XXI. 

itjunior

Cristina, Trainer Educational 

Studenta la Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, consider ca am avut dintotdeauna o inclinatie catre materiile exacte, precum informatica, matematica si fizica. Le-am inteles usor si cu succes, transmiteam cunostintele mele altor persoane. Ii ajutam pe cei din jurul meu sa inteleaga problemele de matematica si informatica, iar de aici mi-am dat seama ca am rabdarea si dedicarea necesare sa pot face asta fara efort si cu placere. 

 La scoala IT Junior, trainerii eduationali  sunt profesionisti cu vocatie pedagogica, extrem de rabdatori cu copiii si cu multa experienta in domeniul Web Developer, Programare si Robotica.

Ce ne dorim?

Sa pregatim copiii pentru un viitor de succes in orice domeniu cu ajutorul tehnologiei digitale!

BENEFICIILE IT JUNIOR

EXPERT IN IT

ATMOSFERA PRIETENOASA

PASI SPRE SUCCES

APLICATII PRACTICE

CREATIVITATE

Invatam in mod practic elementele de baza ale calculatorului: hardware, software si programare

IT Junior aduce copiii la un nivel superior celui de baza in ceea ce priveste competentele digitale

  Copiii vor  dobandi cunostinte si abilitati practice in toate domeniile, folosind calculatorul

     Cursurile de IT ajuta copilul sa utilizeze calculatorul in sprijinul viitoarei sale dezvoltari personale

   PARTENERI

   care sustin robotica si programarea

   SCOALA PRIMARA SPECTRUM

   EDUCATION POINT

   HAPPY KIDS CARD

   HAPPY KIDS PROJECT

   IESI LA JOACA

   KINDER ZENTRUM

   × Chat