Cursuri robotica copii

robotica pentru copii bucuresti

Nivel incepatori  8-14 ani

Descriere

Cursurile Robotica pentru copii sunt dedicate celor cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani.

Cursuri robotica copii. Descopera si programeaza inteligenta artificiala! Studiaza robotica si programare pas cu pas.
La scoala IT Junior Bucuresti, copiii invata sa programeze roboti prin multe experimente care implica solutii VR si roboti modulari.

Cursul de programare si robotica pentru copii este conceput pentru incepatori si se folosesc module de dezvoltare precum Ozobot, Microbit si Arduino.

Invatarea este interactiva si bazata pe practica. Folosind mini-platforme de programare si robotica pentru copii, vei invata la inceput cum sa programezi proiecte simple precum aprinderea unui led, invartirea unei rotite conectate la un motoras si afisarea unui text presetat pe un mic display.

100% practic cu aplicatii actuale de programare si robotica. Impreuna descoperim lumea fascinanta si magica a informaticii, programarii si roboticii!

Cursul de robotica pentru copii ii invata pe cursanti concepte valoroase in inginerie si fizica, le vor permite sa experimenteze cu ideile lor, ii vor expune procesului de proiectare a unui produs si le vor arata cat de multe solutii corecte exista la aceeasi problema.

In timp ce lucreaza in echipe de proiectare, cursantii vor prelua roluri de ingineri si vor invata si implementa urmatoarele concepte:

 

• Programarea si controlarea unui robot
• Bazele teoriei electronice: led, rezistente, senzori
• Crearea gadget-urilor folosind senzorii
• Dezvoltarea abilitatii de rezolvare a problemelor
• Dezvoltarea cunostintelor de programare si robotica.

 

 Lucram pe baza de proiecte cu resurse multiple prin construirea robotilor si programarea lor. Trainerii explica si predau clar pe nevoile copiilor si adolescentilor. La scoala IT Junior inveti ultimele tehnologii.

Programare si robotica cu Ozobot Bit (8-11 ani) este un robot programabil  pentru copii, care foloseste senzori de culoare, de miscare, de lumina si este grozav pentru a  introduce si consolida  bazele programarii. Tehnologia de urmarire a liniilor este deja utilizata de companii mari precum Amazon.

Acesti mici roboți pot fi programati folosind editorul OzoBlockly  pentru a indica directii sau comenzi, cum ar fi incetinirea, accelerarea sau oprirea.

Ozobotii sunt o experienta distractiva pentru copii, incepand de la  varsta de 6 ani si devin confortabili cu ideea de robotica si programare mult mai devreme in viata.

robot programabil

Robotica si programare cu Microbit (9-16 ani). Microbit este un minicomputer cu procesor, butoane, matrice de LEDuri,  accelerometru, magnet incorporat, detector de miscare si multe altele.

Cream simple joculete  si aplicatii in care se aprind leduri si aflam cum se executa diverse instructiuni de programare.

La cursul robotica pentru copii se foleseste micro: bit pentru a incuraja creativitatea prin programare si pentru a te imprieteni cu tehnologia. Astfel, te pregatim pentru realitatea tehnica a lumii de azi.

microbit

Robotica si programare cu Qoopers (9-16 ani) este un robot programabil, cu tehnologie actuală si este foarte indragit de totii copiii.

Robotul programabil Qoopers are  multiple functii atragatoare: reda sunete si melodii, are senzori pentru evitarea obstacolelor, are incorporate leduri.

robot programabil

Programarea si robotica cu platforma Arduino (10-16ani) este modalitatea perfecta de a te introduce intr-o noua lume a electronicii si a tehnologiei.

Platforma Arduino este usor accesibila, conectata la un simplu tip de microcontroler. Acesta este capabil sa citeasca intrarile de la senzori si a controla lucruri precum motoare si lumini.

De exemplu, poate citi un senzor de umiditate conectat la o planta in ghiveci si poate activa un sistem automat de udare daca se usuca prea mult. Practic, daca exista ceva care este în orice fel controlat de electricitate, Arduino poate interfata cu el într-un fel.

Posibilitatile Arduino sunt aproape nelimitate.

robotica arduino

La cursurile de robotica pentru copii, inveti

sa programezi si sa realizezi proprii roboti

simulare cu roboti 3D si inteligenta artificiala

Robotica este meseria viitorului!

Descoperiti 5 tipuri de roboti:

1. Roboti educationali, kituri de robotica, seturi programabile practice de la Lego, imprimante 3D cu planuri de lectie si chiar roboti profesori.

2. Roboti  industriali – zburatori, drone de supraveghere, robotii NASA.

3. Roboti humanoizi – ei sunt proiectati sa arate ca oamenii.
4. Robotii medicali si de ingrijire a sanatatii includ sisteme precum robotul chirurgical da Vinci si protezele bionice.

5. Roboti militari si de securitate.

curs robotica pentru copii
curs de robotica pentru copii

Durata curs
Inscrierile se pot face pe tot parcursul anului scolar. Un modul 15 sedinte.

Mod desfasurare
In clasa la sediul din Bucuresti, online sau 1 la 1
1 sedinta de 70 min/ saptamana

Investitie

Abonament de 5 sedinte 475 lei sau 15 sedinte 1395 lei.

Club C++ pentru adolescentii de gimnaziu si liceu 1 la 1 : Intreaba detalii

Program
Luni – Sambata, orele 9.00 -20.00

× Chat