Cursuri de robotică pentru copii

robotica pentru copii bucuresti

Robotică cu ozobot pentru copii

Nivel începator  8 – 10 ani

Descriere curs de robotică cu ozobot pentru copii

Cursul de robotică și programare este create special pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani și este ideal pentru a înțelege cum funcționează dispozitivele și echipamentele din jurul lor. Împreună, descoperim inteligența artificială și studiem robotica pas cu pas, aplicând tehnologiile în viața de zi cu zi.

Clasele de robotică îmbină concepte valoroase de inginerie bazate pe practică, alături de roboți care pot fi programați pentru a indica direcții sau comenzi, cum ar fi încetinirea, accelerarea sau oprirea. Copiii care participă la clasele de robotică își consolidează bazele programării, învață să controleze roboții și să ia decizii.

 În curriculumul cursului de robotică cu Ozobot pentru copii, ne concentrăm pe dezvoltarea următoarelor concepte: fundamentele roboticii, inclusiv cum funcționează roboții și cum pot fi programați pentru a realiza diferite sarcini.

La cursul de robotică cu Ozobot pentru copii, înveți:

să construiești și să asamblezi un robot

programarea și controlul unui robot

Robotică cu microbit pentru copii

robotica pentru copii bucuresti

Nivel începator  9 – 13 ani

Descriere curs de robotică cu microbit pentru copii

Cursul de robotică și programare cu microbit pentru copii este special creat pentru cei cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani. Experiența de învățare este interactivă și se bazează pe practică. Utilizând mini platforme de programare și robotică create pentru copii, vei începe prin a învăța cum să programezi proiecte simple, cum ar fi aprinderea unui LED, mișcarea unei roți conectate la un motor și afișarea unui text prestabilit pe un mic ecran.

Clasele de robotică pentru copii te învață concepte valoroase de inginerie și fizică, îți permite să experimentezi propriile idei și îți arată cât de multe soluții corecte există la aceeași problemă. În timp ce lucrezi în echipă, dezvolți și implementezi concepte precum programarea și controlul unui robot, bazele teoriei electronice, led-uri, rezistențe, senzori, dar și dezvoltarea cunoștințelor de programare și robotică.

În curriculum cursului de Programare și robotică cu Microbit pentru copii suntem concentrați pe următoarele concepte: automatizari si jocuri interactive.

La cursul de robotică cu microbit pentru copii, înveți:

cum putem aprinde becuri LED folosind programarea

cum putem afișa mesaje sau forme animate pe display

Robotică cu arduino pentru copii

curs de robotica pentru copii

Nivel începator  12 – 16 ani

Descriere curs de robotică cu arduino pentru copii

 Cursurile de Programare și Robotică cu Arduino pentru copii și adolescenți sunt dedicate celor cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani. Programarea și robotica cu platforma Arduino reprezintă o modalitate fascinantă de a explora universul electronicii și tehnologiei.

Posibilitățile oferite de platforma Arduino sunt practic nelimitate. Poți construi roboți care urmăresc linii sau evită obstacole, dispozitive de iluminare inteligente care răspund la comenzi vocale sau chiar prototipuri creative. Cu ajutorul programării, poți da viață ideilor tale și poți explora în detaliu lumea captivantă a electronicii și a tehnologiei. Așadar, pregătește-te să descoperi un univers captivant în robotică și programare și să îți transformi ideile în realitate!

În curriculum cursului de robotica și cu Arduino pentru copii și adolescenți, suntem concentrați pe următoarele concepte: LED-uri RGB și butoane, buzzer și senzori ultrasonici, potentiometru și servomotor, proiecte practice.

La cursul de robotică cu arduino pentru copii, înveți:

să programezi roboți pentru a îndeplini diferite funcții

să programezi și sa pui în mișcare propriile dispozitive

Durata cursului

Modul anual cu 31-33 de ședințe.
Cursurile au o durată de 60 de minute online sau 70 de minute la sediu, o dată pe săptămână.

Înscrierile se pot face pe tot parcursul anului școlar.

Investiție

Curs online: 380 lei / lună
Cursurile se pot achita lunar în 4 ședințe x lună sau semestrial în 16 ședințe, costul fiind de 1520 lei.

Curs la sediu: 450 lei / lună
Cursurile se pot achita lunar în 4 ședințe x lună sau semestrial în 16 ședințe, costul fiind de 1800 lei.

Program

Luni – sâmbătă, între orele 9.00 și 19.00.

curs robotica pentru copii
curs de robotica pentru copii
× Chat