Cursuri IT pentru Copii

Educatie de calitate

Cursurile noastre ii ajuta pe copii si adolescenti sa indrageasca domeniul IT, programare si robotica, reusind in timp, sa il stapaneasca foarte bine.

Cunoasterea deschide usi: copiii  si adolescentii vin la scoala de coding IT Junior cu drag si invata de placere. Ei studiaza intr-o atmosfera relaxata si motivanta si au acces la resurse actualizate la zi.

cursuri de it pentru copii online

Initiere in IT pentru copii

Notiuni generale

in utilizarea calculatorului

Varsta 8+

detalii cursuri

cursuri de it pentru copii  bucuresti

Office Word -Excel -PPT pentru copii

Crearea documentelor

si a prezentarilor interactive

Varsta 9+

detalii cursuri

editare video pentru copii

Editare video si Grafica pentru copii

Tehnici foto video

GIF animatie | Modelare 3D

Varsta 9+

detalii cursuri

curs programare jocuri

Programare jocuri video pentru copii

Bazele programarii 2D si 3D

Creare jocuri si personaje

 Varsta 8+

detalii cursuri

Curs de programare pentru copii

Programare Web pentru copii si adolescenti

Crearea site-urilor cu HTML, CSS

Programare cu JavaScript

Varsta 10+

detalii cursuri

Curs de programare pentru copii

Programare Python pentru copii si adolescenti

Programare aplicatii

Variabile, bucle si functii

Varsta 10+

detalii cursuri

Curs de programare pentru copii

Programare C++ pentru copii si adolescenti

Algoritmi

Structuri de date

Varsta 10+

detalii cursuri

curs robotica copii

Robotica pentru copii

Circuite electrice

LED si senzori

Lego si programarea  robotilor

 Varsta 8+

detalii cursuri

De ce cursuri de IT pentru copii?

Cele mai bune cursuri de informatica si tehnologie pentru copii sunt sustinute de scoala  IT Junior  in Bucuresti si Online peste 10 cursuri de IT pentru copii, adaptate pe nevoile lor, pentru ca acestia sa-si dezvolte abilitatile digitale pe termen lung si cu eficienta maxima.

IT-ul (tehnologia informatiei) este partea aplicata a informaticii si este o stiinta. Ca in orice stiinta, trebuie pornit de la zero, asistat de către un instructor specializat in pedagogia copiilor. Copilul nu trebuie lasat singur sa descopere stiinta calculatoarelor pentru ca nu o va face niciodata, va descoperi doar partea negativa.

Mentorii sunt extrem de rabdatori cu copii, avand o experienta vasta in domeniul IT, grafica, programare si robotica. Un cursant studiaza in medie 3 ani cursurile IT Junior, iar la final este indrumat spre calea profesionala cea mai potrivita.

Asadar, IT Junior ii introduce pe copii in tainele stiintei calculatoarelor prin cursuri de informatica aplicata (IT), de la initiere in lucrul cu calculatorul, Windows, Office, pana la cele mai noi aplicatii de grafica, programare, dar si robotica, prin proiecte practice si interactive. Astfel, copiii  si adolescentii vor deprinde abilitati digitale atat de necesare pentru viitor.

Am creat un program complet de cursuri de informatica aplicata (IT) pentru copii de 8 – 16 ani! Cursurile sunt focalizate pe aplicatii practice si interactive. Curricula a fost dezvoltata si perfectionata de specialisti, cu feedback de la cursanti.

 Programa completa pentru 3 ani de studiu

Tot ce inseamna domeniul IT – programare si robotica gasesti la scoala IT Junior.

informatica elevi

Program adaptat varstei – de la incepator la avansat

10 + module de curs intensiv de IT, grafica, programare si robotica ii ajuta pe copii si adolescenti sa descopere noi tematici in tehnologia digitala. O ocazie excelenta de a exersa gandirea analitica si de a imbunatati cunostintele cu informatii complementare cu ceea ce invata la curs în timpul anului sau de a avansa accelerat într-un anumit domeniu.

Ce este necesar pentru participarea la cursurile IT online?

 

Cursurile noastre necesita: 1- Un computer desktop sau laptop care ruleaza Windows sau Mac OS in limba engleza/romana, cu un microfon functional, difuzor si camera web. 2- Instalate Browserul Chrome si Zoom. 3- O conexiune la internet de mare viteza (cel putin 10 Mbps). De asemenea, va recomandam insistent castile pentru a va ajuta cursantul sa se concentreze. Nu este nevoie de experienta anterioara in lucrul cu calculatorul. Te vom invata de la zero.

Beneficii oferite de scoala IT Junior Bucuresti

• Realizam portofoliu cu propriile proiecte
• Experienta practica
• Adaptat pe nevoile cursantului
• Aplicatii moderne si interactive
• Independenta pe masura ce cresc in varsta
• Diploma de participare

• Rapoarte de progres

Durata curs
Septembrie – Iunie

Mod desfasurare
In clasa la sediul din Bucuresti, online sau 1 la 1
1 sedinta de 70 min/ saptamana

Investitie

Abonament de 5 sedinte 475 lei sau 15 sedinte 1395 lei.

Club C++ pentru adolescentii de gimnaziu si liceu 1 la 1 : Intreaba detalii

Program
Luni – Sambata, orele 9.00 -20.00

Inscrierile se pot face pe tot parcursul anului scolar

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Marian - Robert Peicu
Marian - Robert Peicu
16:04 03 Jan 22
O experiență foarte frumoasă. Fiul meu este încântat de interacțiunea cu echipa IT Junior. Trainerul este răbdător și... explică noțiunile pe înțelesul copiilor. Dă dovadă de tact pedagogic și capacitatea de a adapta noțiunile la specificul cursanților cu care lucrează. Toate acestea ne-au determinat să continuăm colaborarea cu IT Junior. Felicitări tuturor !read more
Bogdan Cerchez
Bogdan Cerchez
10:31 23 Jun 21
Foarte mulțumiți. Băiatul ii place foarte mult și dorește să continue cu alte trei ateliere. Bravo
adamuta Daniel nicolae
adamuta Daniel nicolae
18:24 13 Mar 21
Foarte frumos cursul si trainerul foarte de treaba imi place foarte mult plus ca daca te inscrii la acest curs inveti... foarte multe lucruriread more
Roby
Roby
20:00 26 Jan 21
Mihnea vine cu drag la fiecare ședință! Este mai mult decât un curs, este o călătorie... Descoperă lucruri noi și... interesante, dar mai ales se simte apreciat. Este o experiență unica! Felicitări întregii echipe IT Junior! Mama lui Mihnea.read more
Albert 95
Albert 95
18:59 26 Jan 21
Multumim IT Junior! Recomandam cursurile IT Junior cu toata increderea! Baietelul nostru merge de 3 ani la aceste... cursuri, unde a invatat foarte multe lucruri interesante! A adus si cativa prieteni, care sunt super incantati! Felicitari!read more
Nicoleta Constantin
Nicoleta Constantin
18:59 26 Jan 21
O echipa minunata unde deprinderile IT par sa se formeze atat de firesc datorita atmosferei deosebite si modului de... predare clar si concis. Tudor savureaza sa descifreze secretele java ascunse in scripturi. Multumim IT junior ca faceti informatica sa para atat de ușor de inteles si asimilat!read more
Moni Radescu
Moni Radescu
18:55 26 Jan 21
Am facut o alegere buna pentru baiatul meu si sunt sigura ca ii va folosi foarte mult in viitor ceea ce invata aici.... Apreciez si sfaturile primite pentru alegerea cursului cel mai potrivit.read more
Next Reviews
js_loader

Gasiti toate recenziile pe Google reviews, dand click aici.

× Chat