Cele mai indragite cursuri de programare si robotica copii le gasesti la scoala IT Junior! Oferim o multime de modalitati de a-ti explora creativitatea si de a experimenta puterea programarii.

Cursuri robotica copii 7-16 ani

Cursurile de programare si robotica se bazeaza pe metoda de invatare inovativa care combina elementele practice cu tehnologia digitala, pentru a crea o experienta educationala unica pentru copii. Activitatile de robotica ajuta la dezvoltarea abilitatilor si cunostinetelor in toate domeniile dar mai ales in stiinta, tehnologie, inginerie, arte si matematica (STEAM).

.

Ce este robotica educativa?

 

Robotica educativa este un mediu de invatare multidisciplinar, in care copii sunt implicati si motivati sa programeze si sa construiesca proprii roboti.

 

IT Junior a pregatit cel mai practic curs de robotică pentru copii care le permite sa dezvolte o serie de abilitati pe care le poate folosi mai departe in lumea reală.

Cursuri robotica copii: Programe dezvoltate si adaptate pe diferite categorii de varsta.

 

1.  Cursuri robotică copii cu Ozobot (6-9 ani)

Ozobotii sunt o abordare inteligentă a roboticii. Acești mici roboți pot fi programați utilizând markere colorate diferite pentru a indica direcții sau comenzi, cum ar fi încetinirea, accelerarea sau oprirea.

Toți Ozoboții funcționează pe o premisă similară; folosesc senzori pentru a detecta culori. Tehnologia de urmărire a liniilor este deja utilizată de companii mari precum Amazon.

Ozoboții sunt o experiență distractivă pentru copii care va face confortabili cu ideea de robotică și programare mult mai devreme în viață.

 

2. Cursuri robotică copii cu Micro: Bit (8-14 ani)

Micro:bit este un minicomputer cu procesor, butoane, port USB matrice de LEDuri, porturi de conectare accesorii, bluetooth, accelerometru, magnet incorporat,detector de miscare si multe altele.

Invatam sa cream propriile aplicații, folosind un limbaj de programare visual si scriem cod.

La cursul de robotică pentru copii se folesește micro: bit pentru a încuraja creativitatea prin programare și pentru a te împrieteni cu tehnologia. Astfel, te pregătim pentru realitatea tehnică a lumii de azi.

 

3. Cursuri robotică copii cu mBot (8-12 ani)

mBot este un robot educațional ușor de manevrat și de construit. In laboratorul de robotică pentru copii, cursantii asamblează robotul cu ușurință. Designul modular al robotului simplifică ansamblul astfel încât să poată fi terminat într-un timp relativ scurt.

În ceea ce privește software-ul mBlock, copiii programează robotul folosind tehnologia blocurilor de cod cu drag-and-drop, urmand instrucțiuni pas cu pas și un cod simplu, copiii pot construi un robot de la zero și pot experimenta in mod practic.

 

4. Cursuri robotică copii cu Arduino (10-16 ani)

Programarea și robotica cu platforma Arduino este modalitatea perfectă de a te introduce într-o nouă lume a electronicii și a tehnologiei.

Platforma Arduino este ușor accesibilă conectată la un simplu tip de microcontroler. Acesta este capabil să citească intrările de la senzori și să transforme aceste intrări în ieșiri digitale pentru calculator.

Prezintă o combinație de circuite, programare, rezolvare de probleme și creativitate, care îmbină mai multe discipline laolaltă.

 

Pe scurt, utilizam metode interactive de învăţare, prin exemple practice, pentru a încuraja curiozitatea, creativitatea şi imaginaţia. Cursurile de robotică ajută la dezvoltarea simţului practic şi estetic al copiilor şi adolescenţilor, precum şi la înţelegerea anumitor fenomene fizice şi a modului de aplicare a acestora în tehnologia actuală.

 

 

Te asteptam in universal nostru prietenos: https://itjunior.ro/cursuri-robotica-pentru-copii/

 

robotica pentru copii,Cursuri robotica pentru copii,Curs de robotica pentru copii,Cursuri de robotica pentru copii,programare pentru copii bucuresti,cursuri de informatica pentru copii,cursuri informatica copii bucuresti,cursuri programare copii online,cursuri robotica copii,robotica copii,programare robotica,curs robotica copii,robotica copii bucuresti,curs robotica online,cursuri robotica bucuresti

 

 

 

 

Cum te aperi de cyberbulling

Oricare ar fi motivele pentru care cineva a fost vizat de bullying, este important să își amintească că nu este singur. Mulți dintre noi au fost hărțuiți la un moment dat în viața noastră. Aproximativ 25% dintre tineri se confruntă cu bullying-ul și până la o treime din adolescenți suferă de cyberbullying.

Cere ajutorul unei persoane în care ai încredere si poti discuta in siguranta, precum părinții tăi sau un membru apropiat al familiei sau un alt adult de încredere.

Poti preveni folosirea informatiilor personale in social media

Gândește-te de două ori înainte de a posta sau distribui poze sau filmulete online- acea postare rămâne online și poate fi folosită de cineva mai târziu pentru a-ți face rău. Nu divulga detaliile personale precum adresa ta, numărul tău de telefon sau numele școlii tale.

Iată o serie de acțiuni disponibile pe majoritatea rețelelor de socializare:

• Poți alege cine îți poate vizualiza profilul, cine îți poate trimite mesaje directe sau cine îți poate lăsa un comentariu prin configurarea setărilor de confidențialitate ale contului tău.
• Poți raporta comentarii, mesaje și fotografii supărătoare și poți cere să fie șterse.
• În afară de ștergerea din lista de prieteni, poți bloca în totalitate pe cineva și nu vor mai putea nici să îți vizualizeze profilul și nici să te contacteze.
• De asemenea, poți alege ca anumite persoane să îți lase comentarii care să fie vizibile doar pentru ele, fără a le bloca în totalitate.
• Poți șterge postări de pe profilul tău sau le poți ascunde pentru a nu mai putea fi vizualizate de anumite persoane.

• Pe majoritatea rețelelor tale preferate de socializare, utilizatorii nu primesc notificare când îi blochezi, restricționezi sau raportezi.

Salvează dovezile cyberbullying-ului și raportează-le

1. Blocare rețele socializare
• Deschideți Chrome – Logare Facebook/Instagram
• Pe Calculator: În Facebook – deschideți chat cu o persoană (Messenger) – Click pe poză – Blochează
• Pe Telefon: În Facebook – deschideți chat cu o persoană (Messenger) – Click pe i de pe bara de meniu sus în partea dreaptă – Derulează până jos- Blochează
• În Instagram – Navigați pe profilul persoanei dorite pentru blocare, langă nume în partea dreaptă, click pe trei puncte, Blochează

2. Raportare – poze neadecvate

__________

Te invităm să faci alegerea potrivită pentru excelența în educație. La clubul IT Junior misiunea noastră este să oferim cel mai potrivit mediu pentru dobândirea abilităților de IT. Copii sau adolescenți, începători sau cu nivel avansat, oferim cursuri de IT /Informatică pentru copii cu vârste între 8-16 ani adaptate pe nevoile fiecăruia.

 

 

 

Pentru că domeniul IT este viitorul!

× Chat